• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

My mamy piec na wegiel drzewo taki stary nie dlugo trzeba bedzie go wymienic teraz to palimy czesciej na wode bo mamy w domu male dzieci brata mojego meza wiec codziennie mamy ciepla wode

reklama
Mania - my myśleliśmy nad gazowym ale raczej będzie eko groszek , nie wiem jak ja blokowiec całe życie to ogarnę

Nuria- hehe ja korzystam z apki , prawie w ogóle nie wchodzę przez kompa , to nawet nie wiem co mi tam pokazuje i wylicza :-) dzięki :-)

Bum- ja tez się zmuszam ostatnio do picia więcej , bo mi sporo wód ubywa

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
My jak będziemy wymieniać to na ekogriszek
Mamy w sumie też tradycyjny piec
Ale z tym wygoda trzeba przyznac [emoji16]

Po minionych złych deszczach i burzy,powracają burze i złe deszcze, ale ciągle nadzieja mi wróży, że to czego czekam, przyjdzie jeszcze.

A mi dzis za styczen i luty przyszedl rachunek za gaz
437 euro [emoji33][emoji33] jak otworzylam to az mi sie slabo zrobilo. Gaz poszedl w gore i mowili.w.tv ze.na.rodzine bedzie nawet 90 euro.wiecej w.kazdym.rachunku......

Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
Mo my za grudzien i styczen mieliśmy w lutym do zapĺacenia pinad 1400 zl za gaz [emoji52]
Mamy z niego grzanie i wodę

Po minionych złych deszczach i burzy,powracają burze i złe deszcze, ale ciągle nadzieja mi wróży, że to czego czekam, przyjdzie jeszcze.

Mo my za grudzien i styczen mieliśmy w lutym do zapĺacenia pinad 1400 zl za gaz [emoji52]

O matko kosmiczne rachunki macie dziewczyny , Carmen jaka podwyżka tragedia.
Dziekuje za rady Laski :)

To w sumie nie źle bo dwie tony węgla tyle kosztują i weź jeszcze biegaj do pieca i podkladaj- w nocy wygaśnie i rano znowu zapindalaj :/ niestety nie mamy na ekogroszek więc trzeba się męczyć :)

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom

To w sumie nie źle bo dwie tony węgla tyle kosztują i weź jeszcze biegaj do pieca i podkladaj- w nocy wygaśnie i rano znowu zapindalaj :/ niestety nie mamy na ekogroszek więc trzeba się męczyć :)

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom
Na miesiac wychodzi około 700 zl w najzimniejsze miesiace więc tragedii nid ma a właśnie wygoda jest [emoji16]

Śpij dobrze [emoji112]

reklama
Dziewczyny super zakupy ciążowe:)
Bum - śliczny niuniek
Carmen - trzymam kciuki za wizytę na pewno Cię uspokoi
Wonderfull - mam nienapoczęte opakowanie inofemu mogę Ci oddać. Napisz adres na priv

Ja po wizycie:) według ostatniej @ 4 t 6 d, al według owu ginka mówi, że 4 t 3d: pcherzyka jeszcze nie było widać (jakiś cień cienia), ale ginka mówiła, że duże endometrium i ciąża ewidentnie jest:) jajniki czyste. Przypisała mi luteine, dupka i pregna plus oprócz tego magnez.Następna wizyta za 2 tyg.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry