M_ania
Fanka BB :)
Ze strony geminiMania a skąd zamawiałaś?
Po minionych złych deszczach i burzy,powracają burze i złe deszcze, ale ciągle nadzieja mi wróży, że to czego czekam, przyjdzie jeszcze.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ze strony geminiMania a skąd zamawiałaś?
Mania dzięki, to i ja dziś zamówię.
Miałam o czymś napisać i zapomniałam i już sobie przypomniałam. Rano zrobiłam pranie, i że był fajny wiaterek to wywiesiłam je z tyłu podwórka, po jakimś czasie przychodzi mój sąsiad z moimi majtkami!mówił że to chyba moje, bo jego żona takich koronek nie nosi, dodał jeszcze "a szkoda"
ale buraka spaliłam. Musiałam żle przypiąć że wiatr mi je porwał
Dzisiaj rano też widziałam jak w kluczu żurawie sobie leciały, zaraz i bociany będą!![]()
Jest zajebistaDziewczyny co sadziecie o takiej sukience na slub? Tyle ze ja chcialabym aby gora miala rekawek 3/4 i dekold opadal na ramiona tak jak na tym drugim zdjeciu?
![]()
![]()
Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom
Dziewczyny co sadziecie o takiej sukience na slub? Tyle ze ja chcialabym aby gora miala rekawek 3/4 i dekold opadal na ramiona tak jak na tym drugim zdjeciu?
![]()
![]()
Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom