• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
Mania dzięki, to i ja dziś zamówię.

Miałam o czymś napisać i zapomniałam i już sobie przypomniałam. Rano zrobiłam pranie, i że był fajny wiaterek to wywiesiłam je z tyłu podwórka, po jakimś czasie przychodzi mój sąsiad z moimi majtkami!:) mówił że to chyba moje, bo jego żona takich koronek nie nosi, dodał jeszcze "a szkoda":) ale buraka spaliłam. Musiałam żle przypiąć że wiatr mi je porwał:)
Dzisiaj rano też widziałam jak w kluczu żurawie sobie leciały, zaraz i bociany będą!;)

Juz niedlugo...[emoji7] zawita do kazdej z Nas![emoji106]
1489666290-aaaaaa.jpeg

Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom

Mania dzięki, to i ja dziś zamówię.

Miałam o czymś napisać i zapomniałam i już sobie przypomniałam. Rano zrobiłam pranie, i że był fajny wiaterek to wywiesiłam je z tyłu podwórka, po jakimś czasie przychodzi mój sąsiad z moimi majtkami!:) mówił że to chyba moje, bo jego żona takich koronek nie nosi, dodał jeszcze "a szkoda":) ale buraka spaliłam. Musiałam żle przypiąć że wiatr mi je porwał:)
Dzisiaj rano też widziałam jak w kluczu żurawie sobie leciały, zaraz i bociany będą!;)

Dobre :D wiedział gdzie przynieść haha :):)

Dziewczyny co sadziecie o takiej sukience na slub? Tyle ze ja chcialabym aby gora miala rekawek 3/4 i dekold opadal na ramiona tak jak na tym drugim zdjeciu?
1489668125-aaaaaa.jpeg

1489668162-aaaaaa.jpeg

Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom

Dorcia mnie ona bardzo zauroczyła, z tym że ja chciałbym górę inną. Dół ma bajeczny i ten rozporek:) i chyba taką będę szyć:)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry