luska22
Czekam na swój mały cud
Nie wiem ja nie planuje bzykanek[emoji5]Luska pogadam. Zrobie maślane oczy[emoji23]
U mnie ok. Za 2 dni okres.
A Ty jak tam? Kiedy zaczynasz bzykanko?[emoji3]
"Wstaję, robię niesamowite rzeczy i idę spać..."
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Nie wiem ja nie planuje bzykanek[emoji5]Luska pogadam. Zrobie maślane oczy[emoji23]
U mnie ok. Za 2 dni okres.
A Ty jak tam? Kiedy zaczynasz bzykanko?[emoji3]
Tez to slyszalam bo wtedy jakos spermy jest lepsza jak robi sie to przez caly cykl co dwa dni do iui obowiazuja inne zasady musi byc 3 4 dni postuJa slyszalam od kokezanki ktorej gin mowil ze powinno sie wspólzyc systematycznie caly czas, a nie tyllo w okresie plodnym. I badz tu madry.
Tak mowia my stosujemy przerwe 2 3 dni do iuiLuska a czemu?
Ja czekam do okresu i sie zapisuje po nim[emoji106]
Myslalam o maju a ze dni plodne mam pod koniec kwietnia mam wesele wiec poczekam na okres w maju bedzie tak w polowie maja wiec dni plodne wypadna mi pod koniec maja wiec wtedy podejdziemy do 4 iui mialam przerwe od pazdziernika ze wzgledu na tarczyce ale juz mi spadlo tsh do 1.8 wiec moge juz startowac bo tsh do iui powinno byc ponizej 2 a ja w pazdzierniku mialam 4.8Luska a kiedy podchodzicie?
Gin ogrzewania nie ma w gabinecie ?Myslalam o kwietniu ale wole chodzic na monitoring kiedy bedzie cieplo bo lezenie na fotelu z nogami w gorze jest nie fajne jak jest zimno