• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Dziewczyny , ale się martwie ..
Od godziny mam ból kłujący brzucha i taki skurcz jakby przy @.
Ostatni raz tak czułam przy poronieniu [emoji17]

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170]
Lenusia 24.09.2014 [emoji254]
Króliczek 2.10.2017 - 11t6d [emoji235]
Kurczę ze wczoraj nie zauważylam tej wiadmosci
Jak sie teraz czujesz ?? Moze za długo stalas na nogach?? Ja wczoraj przeszlam 4 km i tak mnie wiezadla???? ciagnely,ze muslalam ze umrę... mydle,ze to wiezadla bo z mala nie pamietam za wiele.

Teraz przeszło ci po nocy ??

Inviato dal mio EVA-L09 utilizzando Tapatalk

reklama
Hejka
Bum daj znać co u ciebie, bóle okresowe nie muszą oznaczać czegoś złego. Ja je miałam bardzo długo, do 20 tc na pewno. Czasami dość silne.

Nuria szkoda że biel, a już miałam pisać, że coś mi tu twoje mdłości pachną ciążą:-/

Majka ja wczoraj też miałam pechowy dzień. Z samego rana musiałam lecieć opłacić rachunek, a mi w samochodzie akumulator padł. Padał deszcz, zimno było, a ja 2 km na piechotę ech.

Czekam na okres i idę do gina na randke[emoji23][emoji106]

"Wstaję, robię niesamowite rzeczy i idę spać..."

Czekam na okres i idę do gina na randke[emoji23][emoji106]

Tylko na pierwszej się nie rozbieraj
emoji23.png

Mi tez zawsze mowi czemu mlode kobiety sie golą, dla niego to zlo[emoji23]
Zawsze mowie ze mam randke [emoji23]

reklama
Witajcie

Bum jak sytuacja?

Nuria przykro mi [emoji17]

Na pocieszenie Ci powiem że u mnie mimo clo ten cykl będzie stracony bo się pożarłam ze starym i nie wiem czy nam przejdzie do tego czasu [emoji17]
Wiecie co, mam powoli dosyć
Ja na głowie staje, faszeruje się lekami a ten strzela focha, sam nie wie o co....[emoji35][emoji52]
I cykl pójdzie się je**ć [emoji35][emoji24]

Po minionych złych deszczach i burzy,powracają burze i złe deszcze, ale ciągle nadzieja mi wróży, że to czego czekam, przyjdzie jeszcze.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry