Carmen24l
Fanka BB :)
Moze Ci szczescie przyniesie [emoji4]Widziałam bocianadobrze,że mi kupy na łeb nie zrobił
![]()
Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Moze Ci szczescie przyniesie [emoji4]Widziałam bocianadobrze,że mi kupy na łeb nie zrobił
![]()
Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja mam tsh 1.8 i mam dawke euthoryxu 50/75Nuria moze siknij ?
ja mam tsh 1,4 i zwiekszyla mi euthyrox do 100.
dodzwoniłam sie do gina( jednoczesnie dyr. szpitala) ktory ma mi robic histero. powiedzialam ze mam ureaplasme i biore antybiotyk, zapytał czy mialam antybiogram i mam dobrany odpowiedni lek.
pytał kiedy go koncze i troche sklamalam bo powiedzialam ze w poniedzialek, powiedzial ze ok i ze mam przypomniec o bakterii to we wtorek to da antybiotyk na kolejne 5 dni i bedzie oki.
wiec wnioskuje z tego ze skoro bede dluzej (po zabiegu) brac swoj antybiotyk to w niczym nie przeszkadza , bo gin i tak by jeszcze jeden przepisał.
czy zle mysle?
Myślę,że nieMoze Ci szczescie przyniesie [emoji4]
![]()
![]()
Mi ginka przepisuje do endo jestem zapisana na lipcaZwykly gin mi przepisze cos na zbicie? Czy musze isc do endo?
"Wstaję, robię niesamowite rzeczy i idę spać..."
Który masz dziś dc? Podziwiam cierpliwośćAle test nie ma sensu bo ja mialam cykle 26-29 dniowe, wiec jeszcze jest czas, nawet pomimo ze mialam ostatnio cykle 25 dniowe ostatnio.
Bede blagac mojego gina o to aby mi cos przepisal.
"Wstaję, robię niesamowite rzeczy i idę spać..."