• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Polezalam pol godz i zmierzylam temperature bo znowu czulam ze mam wyzsza niz powinnam i mam 37.2 od 3-4 dni praktycznie taka mam[emoji46]

"Wstaję, robię niesamowite rzeczy i idę spać..."

reklama
Polezalam pol godz i zmierzylam temperature bo znowu czulam ze mam wyzsza niz powinnam i mam 37.2 od 3-4 dni praktycznie taka mam[emoji46]

Ja ci nakopie , stan podgoraczkowy bo cos się dzieje [emoji4]

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170]
Lenusia 24.09.2014 [emoji254]
Króliczek 2.10.2017 - 12t2d [emoji235]

Dzieje to sie w moim lbie[emoji23] nie bede sie napalać bo pewnie jutro rano wstanę i przywita mnie @[emoji23][emoji23][emoji23]

Nuria ja to tez napalona na tego testa , chyba się załamie jak będzie krecha
..

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170]
Lenusia 24.09.2014 [emoji254]
Króliczek 2.10.2017 - 12t2d [emoji235]

Ale miałam przygodę ...z nerw tak mnie łepetyna rozbolała, że dostałam silnych wymiotów, zaczęłam się aż dusić ...nie mogłam w ogóle złapać tchu, jakby mi normalnie krtań coś zamknęło ..K panika już po pogotowie dzwonił. Ma szczęście przeszło ...ale wystraszyliśmy się, że i pismo już nie straszne. Obym nie przeżyła tego nigdy więcej. A ból głowy nie do opisania łącznie z zaciskającym się bólem na szyi. Chyba tarczyca mnie dusiła ...

reklama
Ale miałam przygodę ...z nerw tak mnie łepetyna rozbolała, że dostałam silnych wymiotów, zaczęłam się aż dusić ...nie mogłam w ogóle złapać tchu, jakby mi normalnie krtań coś zamknęło ..K panika już po pogotowie dzwonił. Ma szczęście przeszło ...ale wystraszyliśmy się, że i pismo już nie straszne. Obym nie przeżyła tego nigdy więcej. A ból głowy nie do opisania łącznie z zaciskającym się bólem na szyi. Chyba tarczyca mnie dusiła ...
U mnie tak zaczyna sie atak astmy ale bez wymiotow dwa tygodnie temu mialaw atak dusznosci przez bazie wiec wiem co czujesz

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry