luska22
Czekam na swój mały cud
Leki mam na zatoki wiec dam rade jakosOo matko kochana
Tyle.musisz czekac, nie.zrozum.zle ale.od tego czekania to.zeby nos ci.nie odpadl...zatoki bola cholernie [emoji20][emoji20] i glowa ..
![]()
![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Leki mam na zatoki wiec dam rade jakosOo matko kochana
Tyle.musisz czekac, nie.zrozum.zle ale.od tego czekania to.zeby nos ci.nie odpadl...zatoki bola cholernie [emoji20][emoji20] i glowa ..
![]()
![]()
Plukam zatoki leki i tak musze brac mecze sie juz od podstawowki potem ta operacja jak mialam torbiele cyste i polipy w zatokach po tej operacji mam rany ktore sie nie goja musze wyrobic sie z ciaza do tego czasu bo na zabieg nie moge byc w ciazyHejka:-)
Nessi sama bym się nieźle przestraszyła jakby mnie to spotkalo! Oby już nigdy więcej. A z zusem to ja nie wiem skąd oni to wzięli. Wyjaśnisz wszystko i będzie dobrze na pewno.
Carmen uuuu w Polsce to pewnie conajmniej dwie wizyty u gina zaliczysz com? :-) daj znać co tam po dzisiejszej koniecznie!
Nati ja też jestem bardzo ciekawa co ci w szpitalu powiedzą. Daj znać koniecznie. Może już zostaniesz i będą indukować?!
Nuria no ja nie wytrzymam! Ja tu z nadzieją na dwie kreski się obudziłam a ty nawet teściku nie masz jeszcze ech. Trzymaj siuśki pamiętaj!
Arte pięknie jajko urosło, mam nadzieję że drugie nadgoni i pękną dwa:-)
Lusia ale realia szok:-/ nawet nie wiedziałam że to trzeba tyle czekać. A teraz wiosna i będziesz się męczyć z zatokami, bo wszytko zaczyna pylić
Czy wy wiecie co się działo wczoraj na stronie H&M? Kuźwa jakiś błąd na stronie był i wchodziły po 4 kody promocyjne. Babki zamówienia na 1000 zł robiły i miały po 65% zniżki. Moja siostra się mnie pytała czy coś chce i tylko jeden komplet zamówiłam:-( żebym wiedziała to bym tyle rzeczy zamówiła, po prostu w większych rozmiarach. Szok.
Tule ja tak mialam juz mialam jechac na bete to @ zawitala w 33 dc wiec glowa do gory uda sie nam kiedysJedna[emoji52]
"Wstaję, robię niesamowite rzeczy i idę spać..."
BatisteMacie jakieś sprawdzone suche szampony? Nie chce mi sie myć głowy, jadę do natury kupić cos co mnie poratuje [emoji23]
Cierpliwość może i jest gorzka, ale jeśli Ci jej starczy, jej owoce będą słodkie i pachnące...