• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

358df59e66a9d158a404f0abeb3ab151.jpg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Slodziak[emoji7]

••••••••••••••••••••••••••
"Nigdy nie rezygnuj z osiągnięcia celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu..."

reklama
Nuria , na nfz to se w ch....uja leca
Mnie.gin na.nfz tez tak potraktował
Poszlam prywatnie to od razu dal mi clo przy tym moim pco....poszukaj kogos dobrego na.necie i poczytaj recenzje. Zawsze mozesz nasciemniac,ze juz ponad rok sie starasz to tymbardziej powinien prywatnie cos zrobic.

Inviato dal mio EVA-L09 utilizzando Tapatalk

Dzięki dziewczyny :-)

Agnesis - tez się zakochałam

Majka - ale te 30 minut to tak krzyczałam ze w moim mieście mnie słyszeli ;-), wrzuć fotę potem sypialni

Jak dziś ładnie na polu , pewnie większość z was będzie dziś spacerować :-) a jaki piękny weekend ma być :-)

Dzięki dziewczyny :-)

Agnesis - tez się zakochałam

Majka - ale te 30 minut to tak krzyczałam ze w moim mieście mnie słyszeli ;-), wrzuć fotę potem sypialni

Jak dziś ładnie na polu , pewnie większość z was będzie dziś spacerować :-) a jaki piękny weekend ma być :-)

Ja tez ryja darlam przy koncowce a jak mnie tam dotykaly to pokopalam [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] ale co tam z takimi bolami trza sie troche podrzec [emoji1][emoji1][emoji1][emoji1]
Jeszcze raz gratki [emoji8][emoji7]

Inviato dal mio EVA-L09 utilizzando Tapatalk

Pogoda piękna ale trzeba do pracy isc [emoji12] dobrze ze w weekend tez ma być ciepło to gdzies w plener sie wybierzemy [emoji16]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Nati jak już pisalam cudenko [emoji170]

Kochane moze chce ktoś receptę na dupka?

U mnie tez piękna pogoda , za niedługo wybywam z małą na dwór [emoji4]

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170]
Lenusia 24.09.2014 [emoji254]
Mikołaj 2.10.2017 - 13t3d [emoji210]

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry