• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

lux kiedys byl robiony kanalowo dwa lata temu sie rozlecial peklo szkliwo mialam jedna scianke i bylo zrobione cos pod koronke dalam za to 200 zeta zaczelo mnie to bolec i ta plomba zaczela sie ruszac bylam u 3 dentystow zaden nie chcial mi tego wyrwac pojechalam do swojej dentystki prywatnie i mi wyrwalo sie okazalo sie ze mialam pekniety rdzen zeba dlatego tak bolalo wracam do zycia ale dalej jesc niemoge do tego mi slabo wiec hemoglobina mi spadla i mam anemie znowu

reklama
wrocilam ale nie wiem na jak dlugo do iui daleko czekaja nas badania i ta procedura nie wiem ile potrwa do tego okres misie pieprzy znowu trwal 1.5 dnia reszta to plamienia

Luxi, u mnie chyba te objawy odchodzą w niepamiec bo czuje się coraz lepiej. Wczoraj miałam zalamke i przeryczalam całe rano. Ech, te humorki. Jutro zaczynam 12 tydzien czyli jeszcze dwa tygodnie i witaj 2 trymestrze. Luxi, czekam na Ciebie[emoji3]

Wysłane z mojego SM-G357FZ przy użyciu Tapatalka

Luxi, u mnie chyba te objawy odchodzą w niepamiec bo czuje się coraz lepiej. Wczoraj miałam zalamke i przeryczalam całe rano. Ech, te humorki. Jutro zaczynam 12 tydzien czyli jeszcze dwa tygodnie i witaj 2 trymestrze. Luxi, czekam na Ciebie[emoji3]

ja mialam dwa dni spokoju w piatek i sobote, ze mdlosci byly tyci tyci i tylko po 15-tej i wrocily w niedziele, ale mam humorki caly czas i spiaca jestem popoludniami, leci mi juz 7 tydzien, ale ten czas nagina!!!! widac Ci juz brzuszek? moj jest twardy i ksztalt zmienia, juz go nie wciagne a to dopiero poczatek hihihi

reklama
Tydzień temu się wazylam i chyba przytylam 0,5-1 kg. Brzucha ja nie widzę ale mój mówi ze jakiś inny sie zrobil[emoji4] Wciągnąć też już nie potrafię. Kilka dni temu miałam takie wzdęcia ze wygladalam na 7-8 miesiąc[emoji4] Na szczęście przeszło i teraz zrobił się płaski.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry