DorciaMamaOlka
Fanka BB :)
Ja też już na nogach
ale wczoraj poszalalam
dziś trzeba ogarnąć zakupy na święta
Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
My we wtorek jedziemy na zakupy po wyplacieJa też już na nogachale wczoraj poszalalam
dziś trzeba ogarnąć zakupy na święta
![]()
To troche zajec maszA ja dzisiaj jadę po doniczki i kwiaty. Mam kilka do przesadzenia, kilka do rozsadzenia i kilka nowych na oku [emoji16]
Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom
Tez bym tak zrobiła, zresztą ja tak zrobiłam. Usunęłam osoby które nie są warte mojej obecności, które negatywnie wpływają na moje życie i ciągną na dno.Witam sie
Oj Luska to niedobrze, ciezka sytuacja jak ktos kogos nie akceptuje. Jezeli mama ma ci wypominac to moze zerwij kontakt na troszke, moze po czasie zrozumie ze zle robi
![]()
Ja tez się wyprowadzilam w kłótni która trwa po dzień dzisiejszy. Rodzice są po rozwodzie ale jeszcze mieszkają razem, w innych pokojach. Ale kiedy już przyjdzie ten dzień ze nie będą mieszkać razem to myślę że dla mnie będzie dużo łatwiej. Z resztą juz dawno się mną nie interesują wiec działa to w obie strony [emoji5]Arte ja cala nocke sie meczylam i spac nie moglam tak mnie moja mama wkurzyla ze szok pare lat do tylu wyprowadzilam sie z domu po awanturze od tej pory moja mama mi to wypomina. Mialam inny plan na swoje zycie i faceta. Moja mama nie lubi mojego meza akceptuje go tylko wrr ale mam nerwy jeszcze rano zadzwonila i tez mnie wkurzyla mam jej dosc gdyby nie msza jutro za dziadkow to nie pojawilabym sie w domu rodzinnym