reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Dzień dobry Kochane :) W końcu wolne po dwóch dniach :) Dzisiaj ogarnąć jakiś obiad i trochę odpocząć. Pije te ziółka całkiem dobre w smaku. :) Miłego dnia Wam życzę:biggrin2:

reklama
Arte ja cala nocke sie meczylam i spac nie moglam tak mnie moja mama wkurzyla ze szok pare lat do tylu wyprowadzilam sie z domu po awanturze od tej pory moja mama mi to wypomina. Mialam inny plan na swoje zycie i faceta. Moja mama nie lubi mojego meza akceptuje go tylko wrr ale mam nerwy jeszcze rano zadzwonila i tez mnie wkurzyla mam jej dosc gdyby nie msza jutro za dziadkow to nie pojawilabym sie w domu rodzinnym
Luśka szkoda nerwów, nie ma co się denerwować , mi się wydaje, ze sprawianie przykrości tym osobą daje dużą satysfakcje, dlatego trzeba mieć wylane. Tylko z mamą wiadomo cieżej.

17634447_1658890144140483_4840291969065635575_n.jpg
:D

Załączniki

• 17634447_1658890144140483_4840291969065635575_n.jpg
    17634447_1658890144140483_4840291969065635575_n.jpg
    35,3 KB · Wyświetleń: 334
I tak mam zamiar zrobic minimum kontaktow moze zrozumie
Pewnie, idziesz dla dobra babci
Ja ci powiem, ze kiedys tez zylam jak pies z kotem (mam na mysli moja mame) stale sie klocilysmy, mialysmy zawsze odmienne.zdanie.
Zawsze mi mowila,ze mam robic wypad z domu jak mi sie nie podoba [emoji1]
No wiec ja.wypad zrobilam az do wloch.
Teraz za to ta rozlaka dobrze nam zrobiła i o dziwo.jestesmy bardzo zżyte.
Nie klocimy sie i co lepsze nawet za soba potesknimy [emoji6]
Edit czasem nawet w zarcie mowie: a widzisz, wywalalas mnie z domu to teraz masz. Ale smieje sie i mowi,ze w nerwach to robila

2nn3dqk3wi25eoiy.png

reklama
Pewnie, idziesz dla dobra babci
Ja ci powiem, ze kiedys tez zylam jak pies z kotem (mam na mysli moja mame) stale sie klocilysmy, mialysmy zawsze odmienne.zdanie.
Zawsze mi mowila,ze mam robic wypad z domu jak mi sie nie podoba [emoji1]
No wiec ja.wypad zrobilam az do wloch.
Teraz za to ta rozlaka dobrze nam zrobiła i o dziwo.jestesmy bardzo zżyte.
Nie klocimy sie i co lepsze nawet za soba potesknimy [emoji6]
Edit czasem nawet w zarcie mowie: a widzisz, wywalalas mnie z domu to teraz masz. Ale smieje sie i mowi,ze w nerwach to robila

2nn3dqk3wi25eoiy.png
Miala plan na moje zycie a ja go zmienilam

Do góry