• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Majka to jak chcesz to podaj adres na priv to Ci wysle te karty[emoji3] w weekend bederobic jeszcze wieksze zakupy to dostane kilka i mogę wysłać[emoji4]
Carmen ja nie sikam bo to sensu nie ma[emoji23]

Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Majka to jak chcesz to podaj adres na priv to Ci wysle te karty[emoji3] w weekend bederobic jeszcze wieksze zakupy to dostane kilka i mogę wysłać[emoji4]
Carmen ja nie sikam bo to sensu nie ma[emoji23]

Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom
Oki jutro Ci wyślę [emoji16]
Carmen24l mi taka woda uratowała życie w pierwszym trymestrze. W dodatku kupowałam lekko gazowaną bo zwykła też nie wchodziła i do tej pory pije 1,5litra dziennie jednego rodzaju tylko już bez cytryny [emoji4]. Musisz znaleźć co tobie podpasuje.

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Oki jutro Ci wyślę [emoji16]
Carmen24l mi taka woda uratowała życie w pierwszym trymestrze. W dodatku kupowałam lekko gazowaną bo zwykła też nie wchodziła i do tej pory pije 1,5litra dziennie jednego rodzaju tylko już bez cytryny [emoji4]. Musisz znaleźć co tobie podpasuje.

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom
No wlasnie, musze.cos.znalezc bo bym przeleza£a i przeplakala.caly dzien przez ta cholerna zgage, taka bezradna jestem :(

2nn3dqk3wi25eoiy.png

anula a ty sikasz? [emoji6]

Agnes a u ciebie cooo nasikane?

Nuria sikaj ! [emoji8]

Carmen na zgage tez niby zimne mleko ale mi nie pomoga... A wody zwykłej wcale nie pije tylko cytrynowa lub poziomkowa [emoji4]

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170]
Lenusia 24.09.2014 [emoji254]
Mikołaj 2.10.2017 - 16t1d [emoji272]

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry