luska22
Czekam na swój mały cud
Carmen moze ja wpadne do ciebie na wakacje?[emoji4]A ja bym sobie wypila.czerwone slodkie i musujace, we wlszech jest takie dobre wino,ze jestem pewna ze jakbyscie posmakowaly to.byscie sie zakochaly
![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Carmen moze ja wpadne do ciebie na wakacje?[emoji4]A ja bym sobie wypila.czerwone slodkie i musujace, we wlszech jest takie dobre wino,ze jestem pewna ze jakbyscie posmakowaly to.byscie sie zakochaly
![]()
Iui w maju teraz naturalnieSuper! To teraz natural czy już iui?
Wysłane z mojego SM-A510F przy użyciu Tapatalka
Ja wpadam biore juz miotle w kielcach wieje wiec beda turbulencje[emoji38]Rene,Carmen kupilam - zapraszam
... słodkie ,czerwone [emoji41]
Wiem jest cudnie
No.i.ZAJEBISCIEJestem po usg wielkie wow to malo powidziane uwaga sa 3. Na lewym 1 13 mm cudo na prawym mam 10 i 13 mm endo 7 mm w 10dc owulka bedzie na poczatku tygodnia jestem w szoku i szczesliwa bez clo takie jajeczka skacze z radosci
Wpadaj, ale bez chlopa [emoji1][emoji1][emoji1][emoji1][emoji1]Carmen moze ja wpadne do ciebie na wakacje?[emoji4]
Mmmm nawet nie kus, wczoraj mialam.chec na.zimne piwo ale.niestety musialam.sie.obejść smakiem [emoji20]Rene,Carmen kupilam - zapraszam
... słodkie ,czerwone [emoji41]