Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Przykro miHej swiat mi sie zawalil babcia zmarla w nocy[emoji22] na wesele i slub nie poszlismy
My dostaliśmy zaproszenie we wtorek na wesele w sobotę (to był listopad ) naszego kolegi, ale powiedział wprost ze rodzina mu odmówiła i byliśmy na liście rezerwowych. Poszliśmy i było najlepsze wesele na jakim byłam. Na dodatek nie powiedzieli, ze od razu robią chrzciny, a my kupiliśmy mega wielkiego misia na wesele, wiec dostała malutka na chrzciny w sumie. Misiek okazał się hitem, nikt z gości nie wpadł na to, a my nawet nie wiedzieliśmy o chrzcinachMajka to Ty ostatnio pisalas ze dostalas zaproszenie na komunie ktora jest za tydzien?
My dzis dostaliśmy zaproszenie na komunie ktora jest 14.05, za 2 tygodnie, od dalszej kuzynki mojego. Najlepsze jest to ze napisali smsa abysmy przyszli...Ani nie przyjechali, ani nie zadzwonili. No szok[emoji47]
Co gorsza moj mowil abysmy poszli, no myslalam ze mu przywale patelnia bo akurat kotlety smazylam.
Zapewne ktos im odmowil i Nas na to konto zaprosili.
Po prostu wstyd. Jak mizwma kogos na ostatnia chwile zapraszac?
U mnie w rodzinie na komunie, chrzest jakis dobre 1.5 miesiaca wczesniej sie zaprasza, aby na ten dzien zdazyc wolne w pracy wziasc i w ogole.
Alez jestem zla.
Oczywiscie nie ma mowy ze pojdziemy. Juz mojemu to z glowy wybilam.
Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom
A w komunii to nie jest najważniejszy kościół ? Czemu tak ?Tak to ja [emoji4] do nas akurat przyjechała ta moja szwagierka z dziećmi z zaproszeniem i jechali dalej do rodziny i inna tego samego dnia do mnie dzwoniła że też dostała. U niej to akurat problem z organizacją i takie trochę olewatorskie podejście do wszystkiego. U nas to zbyt bliska rodzina żeby odmówić ale do kościoła nie pójdę. Nie którzy mają poprostu tupet i wcale się tym nie przejmują.
Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom