Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ja zrobilam dzisiaj pierwsze pranie dla małej bo kupiliśmy komode no i słoneczko wyszło a zależało mi żeby kocyki były przewietrzone dodatkowo i co? Linka mi się zerwała i pranko poszło do płukania i nie zdążyło do końca wyschnąć, to dopiero mnie pokarało [emoji23] a tu w okolicy prania w niedzielę nie zobaczysz, tylko u mnie [emoji23]Mni dzis sasiadka wkurzyla. W koncu dzis swieci slonce, wieje fajny wiaterek. Zrobilam pranie, upralam 2 komplety pościeli, mysle fajnie mi je wiatrek przewieje. Powiesilam z tylu podworka. I sąsiadka mi nagadala ze nie szanuje swietej niedzieli ze pranie wywiesilam[emoji47][emoji47][emoji47] nosz kurde. Nerwa mi ruszyla tylko
Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom
A ja dzisiaj do komody małemu posegregowalam kosmetyki a zapasy na dół [emoji23]Ja zrobilam dzisiaj pierwsze pranie dla małej bo kupiliśmy komode no i słoneczko wyszło a zależało mi żeby kocyki były przewietrzone dodatkowo i co? Linka mi się zerwała i pranko poszło do płukania i nie zdążyło do końca wyschnąć, to dopiero mnie pokarało [emoji23] a tu w okolicy prania w niedzielę nie zobaczysz, tylko u mnie [emoji23]
Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom
Och jak pięknie też bym już kosmetyki powkladala ale mój mąż na tyle komody poległ. Musi jeszcze goździki poprzybijać. Tym czasem trzecia pralka leci. Znając życie moja mała pochodzi w 1/4 tych ubranek.A ja dzisiaj do komody małemu posegregowalam kosmetyki a zapasy na dół [emoji23]
![]()
[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170]
Lenusia 24.09.2014 [emoji254]
Mikołaj 2.10.2017 - 17t5d [emoji272]
Hej hej!Hej jak tam
Hey mamuska [emoji8] majówka na spokojnie bo pogoda różna... dziś grill-zapraszam [emoji4]Anula , agnesis , Nessi , Carmen , Nuria co porabiacie słoneczka? Jak majoweczka? [emoji4]
funia u mnie pogoda podobna bo ja z Rudy jestem [emoji1]
[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170]
Lenusia 24.09.2014 [emoji254]
Mikołaj 2.10.2017 - 17t6d [emoji272]