• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

U nas wczoraj słońce, dzis deszcz [emoji53]
My kolejny cykl w plecy, bo nie zrobiłam badań wiec i clo nie wzięłam. Czekamy na kolejny cykl...
Tynka trzymam kciuki żeby szybko poszło [emoji16]
Nessi wózek super, xlandery sa wytrzymałe wiec tez bym kolejnego nie kupowała, tym bardziej ze ten wyglada jak nowy [emoji4][emoji106]

reklama
U nas wczoraj słońce, dzis deszcz [emoji53]
My kolejny cykl w plecy, bo nie zrobiłam badań wiec i clo nie wzięłam. Czekamy na kolejny cykl...
Tynka trzymam kciuki żeby szybko poszło [emoji16]
Nessi wózek super, xlandery sa wytrzymałe wiec tez bym kolejnego nie kupowała, tym bardziej ze ten wyglada jak nowy [emoji4][emoji106]

Tynka .....czyżby ten teges się coś zadziało huh ? :o

No ciekawe co u Tynki [emoji4]

U nas tez deszcz , byliśmy w tesco a potem na tajskim zarciu i leże w łóżku , P jeszcze jutro wolne , wiec Moge opierniczac [emoji4]

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170]
Lenusia 24.09.2014 [emoji254]
Mikołaj 2.10.2017 - 18t0d [emoji272]

reklama
Musze sie zastanowic teraz mamy dni w zawieszeniu od soboty zmienilo sie wszystko stracilam bliska mi osobe ona wierzyla ze nam sie uda wspierala czekam na @ bede miala chwile na decyzje

Lusia jestem pewna, że własnie w momencie takiego zawieszenia powinno sie udać. NIe będziesz myślała o iui, wyłączysz się i się uda :)

U mnie po staremu, bez zmian...20dc pecherzyk ok 13 mm... brak mi sił cały czas biore zastrzyki - w czwartek mam kolejne usg...i decyzja - czy podwyższamy dawkę w tym cyklu czy jest w ogóle jakiś sens tego wszystkiego... w sumie do czerwca bedziemy działać bo w lipcu jedziemy na urlop na mazury i będzie problem z monitoringiem. Wiec bedzie przerwa na serio. To tyle...chyba bardziej realne będzie kupienie domu niz ciąża :(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry