DorciaMamaOlka
Fanka BB :)
Nessi mi już chyba wszystko kuwa kulejeDorcia, bardzo krótki cykl ...trzeba by pomierzyć temp. by sprawdzić która faza Ci kuleje ...
Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Nessi mi już chyba wszystko kuwa kulejeDorcia, bardzo krótki cykl ...trzeba by pomierzyć temp. by sprawdzić która faza Ci kuleje ...
Ooo jaki cukierczek [emoji7][emoji7]
Wspiera jest kochany dzis juz jest ok boje sie czwartkuJa nabieram wody... organizm czuje okres w powietrzu. Jutro zadzwonię czy mogę zarezerwować szpital na wtorek, bo inaczej juz nie wiem jak tam się dostać. Dziś miałam ze swoim piękny spacer. 8km i pies śpi od 3 godzin w ciągu taki zmęczony [emoji23] a ogólnie to podle wszystko żrę...
Luska nie mieszkałam nigdy ze swoją babcia ale jestem z nią zzyta. To co się stało to nie mogę i nie chce sobie wyobrazić, ale najgorszy jest czas do pogrzebu. Ja jestem z tych co mają jedną babcie (druga zmarła jak miałam kilka miesięcy wiec nic nie pamiętam ), mocno Cię ściskam. Mam nadzieje ze Twój mężczyzna Cię wspiera ?
Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka