• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
Carmen właśnie to nie jest nudzenie :* myślę że to pociesza cześć dziewczyn

Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka

Carmen ma racje, jak nie masz na razie kasy żeby isc prywatnie do gina lub nie chcesz zaczynać od leków to kup zioła i pij [emoji106]

Mi może tez pomogły te zioła [emoji4]

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170]
Lenusia 24.09.2014 [emoji254]
Mikołaj 2.10.2017 - 18t3d [emoji272]

Hej dziewczyny wieczornie...
Moje starania pod wielkim znakiem zapytania w tym cyklu raczej nic nie będzie. Nie wiem czy będzie następny cykl. Powoli odpuszczam, zastrzyki były moją jedyną deską ratunku... Niestety znowu nic...owulacji znowu nie ma, a dziś 22dc....brak mi już sił to już 1,5 roku :( nawet już nie płaczę po prostu godzę się, że nigdy nie usłyszę "mamo" pod moim adresem....zostanę jeszcze w tabelce ale raczej nie liczę na nic

Moje starania pod wielkim znakiem zapytania w tym cyklu raczej nic nie będzie. Nie wiem czy będzie następny cykl. Powoli odpuszczam, zastrzyki były moją jedyną deską ratunku... Niestety znowu nic...owulacji znowu nie ma, a dziś 22dc....brak mi już sił to już 1,5 roku :( nawet już nie płaczę po prostu godzę się, że nigdy nie usłyszę "mamo" pod moim adresem....zostanę jeszcze w tabelce ale raczej nie liczę na nic

[emoji20]

Nie tylko Wy macie dupny dzień bo ja też :( niestety czuję,że kolejny cykl nie będzie tym zakończony ciąża :/ w robocie atmosfera jakby miała być wojna,w dodatku mnie ta choroba jeszcze trzyma :( wszystko jest po uju że tak powiem :(

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom

Jej :( ja nadal trzymam kciuki :*

reklama
1494015081-aaaaaa.jpeg
to model frances sa rozne wiec wejdz na ich strone

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry