luska22
Czekam na swój mały cud
Mam 25 lat staramy sie o dziecko juz ponad 3 lata w tamtym roku mialam 3 iui teraz podejde do 4Luska umknęło mi . A Ty w jakim wieku jesteś i ile staracie się ?
Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Mam 25 lat staramy sie o dziecko juz ponad 3 lata w tamtym roku mialam 3 iui teraz podejde do 4Luska umknęło mi . A Ty w jakim wieku jesteś i ile staracie się ?
Bardzo dobrze. Nie daj sobie w kasze dmuchać ! :*Przyjedzie będzie sam zapier... A w nagrodę dostanie dwójkę dzieci żeby nie nudził się
Ściskam. ..Wy macie problemy z mezami macie dzieci a ja od ponad 3 lat czekam na cud powoli trace nadzieje nie mam pomyslu co dalej po iui te pol roku przerwy pomoglo mi odpoczac
Moj maz ma plemniki ja mam pecherzyki. Wiem ale musimy byc 5 lat malzenstwem a jestesmy 3 wiec i tak musimy poczekac. Sama nie wiem co dalej to sa nasze luzne rozmowy naraze mamy iui wiec sprobujemy a co dalej to nie wiewLuska jeju[emoji58] jak powaznie myślicie o adopcji to wiesz ze najlepiej teraz zaczac caly ten proces bo chyba ponad rok trwa cale to jakby powiedziec szkolenie Was na rodzicow.
A moze spróbujcie uiu z nasieniem dawcy a nie meza?
Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom