• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Majka jak zbieralas karty to powinnas dostac smsa ze przyznano Ci 40 kart za darmo aby kolekcje uzupelnic[emoji5] ja dostalam[emoji5]

Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Lusia a kiedy iui?[emoji7]

Rene nie sprzataj. Niech Twoj posprzata.
Ja 2 dni temu prosilam mojego aby ubrania z suszarki posprzatal. Do dzis tego nie zrobil. Ja tez tego nie zrobie. A dzis sie o nia potknal to tylko bąknąl czemu ona tu stoi [emoji37][emoji58]

Nuria mój twierdzi ze ma porządek w szafie
1494233182-aaaaaa.jpeg

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Lusia a kiedy iui?[emoji7]

Rene nie sprzataj. Niech Twoj posprzata.
Ja 2 dni temu prosilam mojego aby ubrania z suszarki posprzatal. Do dzis tego nie zrobil. Ja tez tego nie zrobie. A dzis sie o nia potknal to tylko bąknąl czemu ona tu stoi [emoji37][emoji58]

To zalezy jaki bede miala pecherzyk obstawiam 23 24 25 w tych dniach pewnie

Wczoraj dobry był .mówi Że możemy jechać na zakupy bo nie ma nic do jedzenia . Hahaha ... Ja sobie zaraz skocze w teren na zakupy przy okazji zjem A hrabia się zdziwi jak przekroczy próg domu. A jak wrócę to zapytam ... Co tu taki burdel i co robił ze tego nie zdążyl ogarnąć

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Rene i bardzo dobrze zrobisz![emoji5]
Ale tak to chyba wiekszosc facetow sie zachowuje. Mysla ze jak pracuja to w domu juz nic nie musza robic[emoji58]

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry