• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
Moja mama wczoraj rozmawiala z sąsiadka ktorej corka jest w 3 ciazy, no i nie bylo by w tym nic dziwnego gdyby nie komentarz sasiadki "moja anusia teraz to zyje jak krolowa z tym 500+ i znowu jest w ciazy teraz to dopiero bedzie duzo brala teraz to chodzi sobie do fryzjera na paznokcie"[emoji46][emoji46][emoji46][emoji46]
Boze az mnie zamurowalo jak mi to powiedziala[emoji58]

Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom
Mają ludzie tupet

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Moja mama wczoraj rozmawiala z sąsiadka ktorej corka jest w 3 ciazy, no i nie bylo by w tym nic dziwnego gdyby nie komentarz sasiadki "moja anusia teraz to zyje jak krolowa z tym 500+ i znowu jest w ciazy teraz to dopiero bedzie duzo brala teraz to chodzi sobie do fryzjera na paznokcie"[emoji46][emoji46][emoji46][emoji46]
Boze az mnie zamurowalo jak mi to powiedziala[emoji58]

Bo większość tylko na to leci

oar843r80zp6bzlz.png

inviato dal mio iPhone utilizzando Tapatalk

Wonde przykro mi, ale walczymy dalej[emoji8]

Ciekawe co by zrobili gdyby z dnia na dzien zabralito 500+. Oczywiscie nie wrzucam wszystkich do jednego worka. Bo sa rodziny ktorym te pieniadze bardzo pomogly.
No ale najbardziej boli to ze taka przyslowiowa patologia robi te dzieci, wcale nie myslac o ich przyszlosci[emoji58] ale to temat rzeka. Nie ma co sobie humoru psuc.

Lusia a kiedy masz termin @?
U mnie ostatnio zaobserwowalam ze praktycznie nie mam sluzu typowego przy dniach plodnych[emoji58] nie wiem co kest grane bo wczesniej mnie zawsze zalewalo

Ostatnio jakas babka mi w pracy cos tez jebła. Gadka szmatka, a ona, ze młodzi to teraz maja luksus, dostają pieniądze na dzieci, pieluch prac nie musza, gotować nie musza, bo wszystko w słoiczkach, wszystko na tacy podane... tak patrzę na nią i pytam "a gdzie na te dzieci pieniądze dają, bo ja nic nie dostałam" [emoji23] a ona ze jej córka pół roku temu urodziła trzecie dziecko i znow jest w ciazy. Ja takie gały i mowię do niej "aaa my mamy jedno i nic nam nie dają, ale odkładamy mu na konto pieniądze na przyszłość, a te wszystkie 500plus sie rozejdą na kaszki, ubranka, książki i tyle dzieci bedą z tego miały" [emoji38]

reklama
Agnesis bo taka prawda.
Tez zamierzam dziecku odkladac pieniadze, aby mialo cos na start. Aby bylo mu lzej niz mi kiedys.
Ja nawet nie mysle o rodzeństwie dla mojego dziecka, modle sie aby najpierw z jednym zajsc i zapewnić mu przyszlosc.
Ale i z tym mam trudnosci jak widac [emoji23]

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry