• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Wiesz co jestem juz z mezem dlugo znamy sie 15 lat owszem my tez sie klocimy ale o blachostki.
Bylam w ciazy jak mialam 17 lat ale stracilam ja nawet o tym nie wiedzac mialam tylko bete[emoji54]
Mamy w domu dzieci brata 2 lata i 4.5 wiec ma anielska cierpliwosc do nich

Wiem,rozumiem ale dzieci swoje to co innego. Zawsze jest coś, co facetom nie pasuje. [emoji12]

oar843r80zp6bzlz.png

inviato dal mio iPhone utilizzando Tapatalk

reklama
Na czyjeś dzieci zawsze inaczej się patrzy niż jak na swoje.

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Oczywiście. Ja bardzo długo nie lubiłam dzieci... i mam 2 chrzesnice + jak jadę w odwiedziny to ich rodzeństwo [emoji23] w sumie Lubie tylko te moje. Jedna częściej widzę ze względu na to ze spędzamy każde święta razem i gdyby nie ta strona gdzie ma czarne oczy i czarny czasem charakter to byłaby chodzącym aniołem [emoji23] ale czasem jak się spojrzy tymi slepiami to jak w horroach [emoji23][emoji48] całe zło odziedziczyła po chrzestnym i rodzicach oczywiście [emoji6]

Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka

Idę zaraz do lekarza, ale tak mi się nie chce. Muszę jeszcze TAXI po wyniki podjechać i myśl o staniu w kolejce 1,5 godz. mnie z lekka trąca. Apropo TAXI to mój sąsiad ostatnio skomentował, że się jak szlachcianka wożę ....to mu powiedziałam, że nie mam drugiego rządowego auta z 500 + więc pozostaje mi riksza :rolleyes2: ciul...

Nessi a ch*j go obchodzi czym jeździsz [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
Ja już po pobraniu krwi, zjadłam tosta w barze i sie gapili (bo tutaj sie słodkie rogaliki je [emoji23][emoji23] ) ale ja muszę coś konkretniejszego. Teraz jadę do szpitala mam nadzieje,ze nie będzie tłoczno [emoji58]

oar843r80zp6bzlz.png

inviato dal mio iPhone utilizzando Tapatalk

Moja mama wczoraj rozmawiala z sąsiadka ktorej corka jest w 3 ciazy, no i nie bylo by w tym nic dziwnego gdyby nie komentarz sasiadki "moja anusia teraz to zyje jak krolowa z tym 500+ i znowu jest w ciazy teraz to dopiero bedzie duzo brala teraz to chodzi sobie do fryzjera na paznokcie"[emoji46][emoji46][emoji46][emoji46]
Boze az mnie zamurowalo jak mi to powiedziala[emoji58]

Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom

Idę zaraz do lekarza, ale tak mi się nie chce. Muszę jeszcze TAXI po wyniki podjechać i myśl o staniu w kolejce 1,5 godz. mnie z lekka trąca. Apropo TAXI to mój sąsiad ostatnio skomentował, że się jak szlachcianka wożę ....to mu powiedziałam, że nie mam drugiego rządowego auta z 500 + więc pozostaje mi riksza :rolleyes2: ciul...

Za swoje jeździsz [emoji6] chyba, ze sąsiad chce Cie wozić jako prywatny szofer [emoji12]

reklama
Moja mama wczoraj rozmawiala z sąsiadka ktorej corka jest w 3 ciazy, no i nie bylo by w tym nic dziwnego gdyby nie komentarz sasiadki "moja anusia teraz to zyje jak krolowa z tym 500+ i znowu jest w ciazy teraz to dopiero bedzie duzo brala teraz to chodzi sobie do fryzjera na paznokcie"[emoji46][emoji46][emoji46][emoji46]
Boze az mnie zamurowalo jak mi to powiedziala[emoji58]

Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom
No mnie to zastanawia zawsze jak można tak kasę przewalać. Moi sąsiedzi żyją z 35 letnim kredytem hipotecznym, kupili 2 samochód i zamiast odkładać kasę (za 2 lata skończy się dopłata rodzina na swoim) i dopłacać do kredytu by szybciej z niego wyjść to w dniu wypłat wypieprzają kasę jednego dnia.

Swoją drogą bym się TAXI nie woziła, ale u Nas w mieście brak komunikacji miejskiej ...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry