• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
Super to. Czytałam ostatnio. Do niego nie dotrze bo już znam jego odpowiedź. On robi tyle ile może Poza tym on pracuje ja siedzę w domu![emoji23][emoji23]

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
U mnie jest tak samo ... Czasem na prawdę jest ok, ale czasem musze kuzwa pomimo ze sie okropnie czuje to wszystko robić - sprzatac, zając sie dzieckiem a nie daj bozee jak mu powiem , zeby dziecko wykąpał [emoji52]

Carmen ja uwielbiam truskawki [emoji173]

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170]
Lenusia 24.09.2014 [emoji254]
Mikołaj 2.10.2017 - 18t5d [emoji272]

Zabić to za mało. Moj jak mnie wyprowadzi z równowagi to mam ochotę mu jebnac czymś ciężkim i tylko obecność dziecka w domu mnie powstrzymuje.

Ja żałuje,bo często i przy małej jeblam czymś w niego
Ale trudno , takie życie [emoji23]

oar843r80zp6bzlz.png

inviato dal mio iPhone utilizzando Tapatalk

Rene tez to ostatnio slyszalam " ja pracuje a Ty w domu siedzisz"[emoji37] no ku*wa mać[emoji37] sam debil kazal mi isc na studia, mowil ze to Nam pomoze kiedys na przyszlosc. A teraz ma pretensje. Ja tez mam czasami po 8-10 godzin zajec od rana do wieczora. Az sie zygac chce od patrzenia i sluchania chwilami. No ale dla Niego ja jestem na wakacjach. Na prawde chcialabym pracowac i studiowac ale nie pogodze tego bo mam taki zje*bany plan w dodatku prawka jeszcze nie mam a mieszkam na wsi gdzie ostatni bus jest o 15. Nie to ze sie tlumacze ale mnie to wkurza. Jeszcze dobre pol roku i koniec mojego studiowania. Wtedy pojde do pracy ale ciepłego obiadku na czas szanowny malzonek miec nie bedzie i wtedy zobaczymy co powie[emoji58]
Ale ja wiem co go boli. To ze On musi tyrac fizycznie na swoja wyplate a ja mam stypendium naukowe "za nic". No tak ku*wa mac. Za nic. To nic ze siedze po nocach zeby dobrze egzaminy napisac. No ale to jest nic. Przeciez to moje wakacje.

Sent from my LG-H340n using Forum BabyBoom mobile app

Wspolczuje wam mezow ja mam ideal ugotuje pozmywa posprzata upierze powiesi normalnie aniol zawsze ma czas po pracy w domu tez ma obowiazki oby tak dalej bo jestem jak krolowa[emoji5]

reklama
Luska nooo mega hehe , moj tez pomaga , ale mało [emoji4][emoji12]

Dzisiaj Lenie poszedł w niebooo [emoji23]
1494181815-aaaaaa.jpeg

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170]
Lenusia 24.09.2014 [emoji254]
Mikołaj 2.10.2017 - 18t5d [emoji272]

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry