• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Powinno być z dwa razy w roku jakieś święto dla matek, może by nas bardziej DOCeNILI

oar843r80zp6bzlz.png

inviato dal mio iPhone utilizzando Tapatalk
O to to

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Rene tez to ostatnio slyszalam " ja pracuje a Ty w domu siedzisz"[emoji37] no ku*wa mać[emoji37] sam debil kazal mi isc na studia, mowil ze to Nam pomoze kiedys na przyszlosc. A teraz ma pretensje. Ja tez mam czasami po 8-10 godzin zajec od rana do wieczora. Az sie zygac chce od patrzenia i sluchania chwilami. No ale dla Niego ja jestem na wakacjach. Na prawde chcialabym pracowac i studiowac ale nie pogodze tego bo mam taki zje*bany plan w dodatku prawka jeszcze nie mam a mieszkam na wsi gdzie ostatni bus jest o 15. Nie to ze sie tlumacze ale mnie to wkurza. Jeszcze dobre pol roku i koniec mojego studiowania. Wtedy pojde do pracy ale ciepłego obiadku na czas szanowny malzonek miec nie bedzie i wtedy zobaczymy co powie[emoji58]
Ale ja wiem co go boli. To ze On musi tyrac fizycznie na swoja wyplate a ja mam stypendium naukowe "za nic". No tak ku*wa mac. Za nic. To nic ze siedze po nocach zeby dobrze egzaminy napisac. No ale to jest nic. Przeciez to moje wakacje.

Sent from my LG-H340n using Forum BabyBoom mobile app
Masakra. Jakie te chłopy durne!!!

Wspolczuje wam mezow ja mam ideal ugotuje pozmywa posprzata upierze powiesi normalnie aniol zawsze ma czas po pracy w domu tez ma obowiazki oby tak dalej bo jestem jak krolowa[emoji5]
Niunia mój jak go poproszę to tez to zrobi Ale noe na tym życie polega żeby chodzić i palcem pokazywać bo oni nie dzieci . Mój też się zajmie Ale czasem ma takie jazdy jak o teee z dzisiaj ze klękajcie narody

Lusia ja to Młodego bym chciała tak wychować, żeby kiedyś żona miała z niego pożytek [emoji12] starego sie już wychować nie da, ale narzekać tez nie mogę. Pewnych rzeczy nie muszę mu mowić. Sam widzi weźmie i zobi. Ale nie daj Boże żeby musiał pranie powiesić, o prasowaniu nie wspomnę... [emoji23] i nie nawiedzi chodzić po sklepach [emoji14]

Rene współczuję :( ech nie miałam z moim takich sytuacji...my musimy sobie wzajemnie pomagać bo zginiemy w natłoku pracy i obowiązkami w domu,ja pracuję na zmiany a mój Łukasz czasem też ma dwie więc czasem się mijamy żeby z dzieckiem ktoś był .... Nie wyobrażam sobie innego podziału :)

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom

Zazdroszczę i w ogole.. Nie życzę ci zle ale jak są dzieci to faceci sie zmieniają ...niestety

oar843r80zp6bzlz.png

inviato dal mio iPhone utilizzando Tapatalk
Wiesz co jestem juz z mezem dlugo znamy sie 15 lat owszem my tez sie klocimy ale o blachostki.
Bylam w ciazy jak mialam 17 lat ale stracilam ja nawet o tym nie wiedzac mialam tylko bete[emoji54]
Mamy w domu dzieci brata 2 lata i 4.5 wiec ma anielska cierpliwosc do nich

reklama
Lusia ja to Młodego bym chciała tak wychować, żeby kiedyś żona miała z niego pożytek [emoji12] starego sie już wychować nie da, ale narzekać tez nie mogę. Pewnych rzeczy nie muszę mu mowić. Sam widzi weźmie i zobi. Ale nie daj Boże żeby musiał pranie powiesić, o prasowaniu nie wspomnę... [emoji23] i nie nawiedzi chodzić po sklepach [emoji14]

Moj maz ma to samo zdanie co ja wiec nie mamy sie o co klocic dotarlismy sie dopiero jak zamieszkalismy ze soba wtedy tez skonczyly. Owszem czasem mam na niego nerwy ale o blachostki zazwyczaj jak mamy zly dzien a ja pms

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry