Rene1985
Fanka BB :)
O to toPowinno być z dwa razy w roku jakieś święto dla matek, może by nas bardziej DOCeNILI
![]()
inviato dal mio iPhone utilizzando Tapatalk
Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
O to toPowinno być z dwa razy w roku jakieś święto dla matek, może by nas bardziej DOCeNILI
![]()
Masakra. Jakie te chłopy durne!!!Rene tez to ostatnio slyszalam " ja pracuje a Ty w domu siedzisz"[emoji37] no ku*wa mać[emoji37] sam debil kazal mi isc na studia, mowil ze to Nam pomoze kiedys na przyszlosc. A teraz ma pretensje. Ja tez mam czasami po 8-10 godzin zajec od rana do wieczora. Az sie zygac chce od patrzenia i sluchania chwilami. No ale dla Niego ja jestem na wakacjach. Na prawde chcialabym pracowac i studiowac ale nie pogodze tego bo mam taki zje*bany plan w dodatku prawka jeszcze nie mam a mieszkam na wsi gdzie ostatni bus jest o 15. Nie to ze sie tlumacze ale mnie to wkurza. Jeszcze dobre pol roku i koniec mojego studiowania. Wtedy pojde do pracy ale ciepłego obiadku na czas szanowny malzonek miec nie bedzie i wtedy zobaczymy co powie[emoji58]
Ale ja wiem co go boli. To ze On musi tyrac fizycznie na swoja wyplate a ja mam stypendium naukowe "za nic". No tak ku*wa mac. Za nic. To nic ze siedze po nocach zeby dobrze egzaminy napisac. No ale to jest nic. Przeciez to moje wakacje.
Sent from my LG-H340n using Forum BabyBoom mobile app
Niunia mój jak go poproszę to tez to zrobi Ale noe na tym życie polega żeby chodzić i palcem pokazywać bo oni nie dzieci . Mój też się zajmie Ale czasem ma takie jazdy jak o teee z dzisiaj ze klękajcie narodyWspolczuje wam mezow ja mam ideal ugotuje pozmywa posprzata upierze powiesi normalnie aniol zawsze ma czas po pracy w domu tez ma obowiazki oby tak dalej bo jestem jak krolowa[emoji5]
Mnie moj tez ale to czasem o pierdolyMój też taki, ale czasem i tak mnie wnerwia [emoji23]
Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka
To moj sam nawet prosic go nie muszeNiunia mój jak go poproszę to tez to zrobi Ale noe na tym życie polega żeby chodzić i palcem pokazywać bo oni nie dzieci . Mój też się zajmie Ale czasem ma takie jazdy jak o teee z dzisiaj ze klękajcie narody
Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Wspolczuje wam mezow ja mam ideal ugotuje pozmywa posprzata upierze powiesi normalnie aniol zawsze ma czas po pracy w domu tez ma obowiazki oby tak dalej bo jestem jak krolowa[emoji5]
Wiesz co jestem juz z mezem dlugo znamy sie 15 lat owszem my tez sie klocimy ale o blachostki.Zazdroszczę i w ogole.. Nie życzę ci zle ale jak są dzieci to faceci sie zmieniają ...niestety
![]()
Moj wiesza pranie prasuje wiec mam dobrzeLusia ja to Młodego bym chciała tak wychować, żeby kiedyś żona miała z niego pożytek [emoji12] starego sie już wychować nie da, ale narzekać tez nie mogę. Pewnych rzeczy nie muszę mu mowić. Sam widzi weźmie i zobi. Ale nie daj Boże żeby musiał pranie powiesić, o prasowaniu nie wspomnę... [emoji23] i nie nawiedzi chodzić po sklepach [emoji14]