Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Udusze [emoji41][emoji41]Wszystkie chwalicie sie wypiekami , wiec ja skromnie sie zapytam która z was chce przeslodkich truskaweczek ? [emoji24]![]()
![]()
inviato dal mio iPhone utilizzando Tapatalk
Nie no ja wyląduje zaraz w wariatkowie.
Podły mi będzie teraz zarzucał ze po złości głośno się zachowywałam kiedy on usypial małą A robił to pierwszy raz. A ja porostu chciałam zjeść tylko obiad. ***** co w tym głośnego??????
Jak oni drą ryje bawią się w berka i grają na pianinie kiedy ja usypiam małą to wg niego jest to cichsze!!
Rozjebał mi system po całości!!
Dobrze ze mała teraz miałam na rękach bo by dostał pilotem w łeb!!!
Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Pierwszy raz mnie tak wkurwil . To ja chuja w nocy nie budzę ,nad ranem nie budzę wieczorami daje mu odpocząć, nie pomaga mi w sprzątaniu prasowaniu praniu bo myślę ja od tego jestem i coo?Zabić to za mało. Moj jak mnie wyprowadzi z równowagi to mam ochotę mu jebnac czymś ciężkim i tylko obecność dziecka w domu mnie powstrzymuje.
Zimny obiad muszę żreć. Bo chyba swinia już ma lepiej. Siedzę i rycze , jak nie dopadnie mnie jakaś deprecha bo ile można tak żyć to będzie cud. My się nie klocimy naprawdę Ale jak już to zobaczcie co ten człowiek wyprawia .
Ale skoro ja jestem głośna bo chce zjeść obiad A wiki chciała jabłko wiec poszłam jej Obrać to soryyy. Nie mam sobie nic do zarzucenia.
Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom