DorciaMamaOlka
Fanka BB :)
Rene o kuwa
ale dobrze,niech chłop weźmie doope w garść
Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Pfff no wiecie co, oczywiście, ze nie ruszaj pod żadnym pozorem.Mój szanowny mąż przekroczyl próg domu widząc wcześniej kuchnie ,nie przywitał się,wziął starszą córkę i wyszedł [emoji6]. Prawdopodobnie naprawić przebitą oponę. Ja burdelu nie rusze
Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja nawet miałam napisać ze może wziąć dziecko i wyjść np na noc do rodziców czy tam rodzeństwa ale nie daj się. Szkoda byś to później powtarza :*Mój szanowny mąż przekroczyl próg domu widząc wcześniej kuchnie ,nie przywitał się,wziął starszą córkę i wyszedł [emoji6]. Prawdopodobnie naprawić przebitą oponę. Ja burdelu nie rusze
Dlatego co ma byc to bedzie nie placze juz jak @ przychodziLuska nie wiem co doradzić. Ale z doświadczenia swoich znajomych co starali się parę lat w końcu doczekali potomstwa. Zresztą mój brat z żoną (oboje po28 lat) starają się też 4 lata. In vitro 4 próby i dalej dupa
Nuria dawcy nie nawet nie biore tego pod uwage.Luska no ja wiem, mowilas ze Twoj maz ma słabsza jakosc nasienia ale nie tragiczna. Ale skoro u Was juz byly 4 nieudane proby to moze naprawde warto pomyslec o nasieniu dawcy? Moze warto zaryzykowac? Moze akurat zaskoczy. Nie dowiesz sie jak nie spróbujesz.
Bede bardzo mocno trzymac kciuki za ta iui[emoji7][emoji8]
Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom