• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
Paraplu ja ogólnie ciągle mam cyrk z cyklem bo jest nieregularny , ale jakoś mam przeczucie , że od stycznia też dopiero w tym cyklu owu będzie/była/jest [emoji4] no bo na testach nic nie miałam wcześniej ...
My już dzisiaj dzialalismy , niech się żołnierzyki ładnie na jutro regenerują [emoji13]

A teraz ja też muszę zregenerować siły , bo tydzień miałam ciężki [emoji6]

Spijcie dobrze kochane [emoji8]

Kruczyca ty tam mi działaj [emoji41]

Kolorowych :) my mielismy baaaardzo intensywna sobote :)
Psy leza jak zabite, nie ruszyly sie nawet o milimetr sie nawet jak zaczelismy jesc :D a zawsze czatuja w kuchni juz w trakcie przygotowywania jedzenia :D

Ja tez pol zywa :)

Dzień dobry [emoji4]

Lux a u mnie dziś tak sobie , nawet i dobrze bo przynajmniej mnie serce nie boli , że na spacer nie możemy iść [emoji16]

Jugo a gofry były?
Miłego odpoczywania [emoji6]

My dopiero po śniadaniu , obiad zrobię później [emoji13]

Kruczyca nic Cię takiego wczoraj nie ominęło [emoji8]

Jugo oooo ja zazdraszczam [emoji4] mój P lubi takie domowe jak czasem robię a ja zdecydowanie takie z budki hihi [emoji16]
A to blisko macie do Łeby ? [emoji6]

xbum: ja jak kiedyś miałam gofrownicę to też sama robiłam, ale już nie mam, więc nie robię :| Autem to wszędzie blisko jak się wcześnie wyjedzie. My lubimy tak nad samym ranem wyjechać, żeby korków nie było :)

Jugo no fakt autem to wszędzie łatwo i szybko [emoji4]

A mnie dzisiaj też jajnik pobolewa tak pulsuje , może faktycznie to owulkaa [emoji41]

Niedziela u nas leniwa i wszystkim się na spaanie bierze , mała już lepiej w końcu się czuje.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry