• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Kruczyca no jednym słowem a raczej dwoma : mamy przewalone [emoji23]

Uciekam na drzemke , mała śpi mnie też coś bierze a potem szybko obiad , wiec nie naskrobcie za dużo [emoji4]

reklama
Tez melduje się z rana/ w południe
Kamila- witaj w clubie tez niedawno wstałam byłam w czytaj u koleżanki do 2 nad ranem
Bum- udanej drzemki
Ja tez opalam się na czerwono potem dopiero taki kasztan , a teraz to blada jestem aż niewidzialna
Kruczyca- ja tez niepotrzebnie powiedziałam w rodzinie i cały czas się pytają :-/
Jugo - fajnie ze wypad nad morze się udał :-)
Miłego dnia odpoczywajcie , spacerujcie :)ja zaraz uciekam do pracy papa ale za dwa dni zaczynam 6 dni URLOPU !!!!

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

No ja to biała jak truposz normalnie hihi [emoji23]
Ale to fajnie tak się opalic , na solarium nie trzeba iść jaak chodzisz [emoji6]

Mnie sie ciagle ludzie pytaja czy sie dobrze czuje bo wygladam na chora [emoji23] a to przez to, ze jestem tak blada, ze zyly mi widac i czasem mam wrecz niebieskawy odcien [emoji23]

Opalam sie okrutnie ciezko a jak sie cokolwiek opale to szybko mi znika :(

Edit:
Boniuuu jak mnie piersi bola przy dotyku :( co sie przez przypadek dotkne to az grymas mi na twarzy wyskakuje.
Jak ja tego nie lubie!!! :( ogolnie czas miedzy owulka a koncem krwawienia uwazam za lipny.

Tez melduje się z rana/ w południe
Kamila- witaj w clubie tez niedawno wstałam byłam w czytaj u koleżanki do 2 nad ranem
Bum- udanej drzemki
Ja tez opalam się na czerwono potem dopiero taki kasztan , a teraz to blada jestem aż niewidzialna
Kruczyca- ja tez niepotrzebnie powiedziałam w rodzinie i cały czas się pytają :-/
Jugo - fajnie ze wypad nad morze się udał :-)
Miłego dnia odpoczywajcie , spacerujcie :)ja zaraz uciekam do pracy papa ale za dwa dni zaczynam 6 dni URLOPU !!!!

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Nati to odpoczniesz sobie :)
My nikomu nic nie mówiliśmy że się staramy. Ale wiesz ślub był to i dziecko na juz ;)

Napisane na GT-I9195 w aplikacji Forum BabyBoom

Już po drzemce , tera szybko obiad , pałki juz w piekarniku [emoji4]

Kamila , Nati ooo wy to macie spanie [emoji16]

Nati jakies plany na te 6 dni są?

Paraplu też uważam , że faza lutealna jest do doopy , dluzy się nie miłosiernie ...

Dziewczyny czy wy czasem musicie M namawiać na przytulanki ?
Wiecie co w drzzemce biorę się do mojego P a ten mi , że wieczorem bo zmęczony ehh..
Nie ma po czym być zmęczony , chyba dziennie to dla niego za dużo hahha [emoji23]
Choć troszkę mi się przykro zrobiło ..
Ale jak wieczorem to już mu nie popuszcze [emoji12]

reklama
Hm namawiać nie. K mówi że na to zawsze ma siłę ;) czasem się odgraza a pozniej po prostu zasypia wtedy daje mu te 2-2h spania i kiedy ja się kładę i się dobieram to zawsze wstanie ;) ostatnio nawet pytał czy był seks czy mu się śniło :D

Napisane na GT-I9195 w aplikacji Forum BabyBoom

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry