reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Powiem Ci, że czuje ostry PMS i dlatego załącza mi się pesymizm typowy dla tego okresu. Wiem że każdy mnie pociesza, mój mąż też robi co może... po prostu to siedzi we mnie i muszę to przetrwać niezależnie jak się skończy. A co chwile jest to samo, więc koniec bedzie @
W tej chwili nawet nie kupie czegoś na poprawienie humoru. Oszczędzamy na wkład własny do kupna domu. Nie mogę się doczekać kupna swojego domku - to moje marzenie. Podejrzewam że szybciej dom kupimy niz w ciąże zajde. Ciężko mi samej ze sobą :( ale nie zmienie swojego samopoczucia. Chyba będę musiała wejść w krzaki do 30 maja - termin @
A nie macie tam jakiegoś psychologa?może jakaś korespondencja z psychologiem on line ? Podpowie jak ustawić głowę coby żyć normalnie hmm ... nie ma ludzi idealnych,nie jesteśmy robotami ale musimy sobie pomagać i ułatwiać... twojemu m też pewnie nie jest latwo ale on jest tylko człowiekiem i mimo wszystko mamy swoje granice ...pomysl kochana o tym bo szkoda zdrowia ... wiem co mówię [emoji6]

Wysłane z mojego SM-A510F przy użyciu Tapatalka

reklama
Mnie przy CLO tez w udanym cyklu nic nie bolalo , a tak to jajca czulam [emoji38]

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170]
Lenusia 24.09.2014 [emoji254]
Mikołaj 2.10.2017 - 20t5d [emoji272]

Tez mialam kiepski nastrój po tym co moj wczoraj mi nagadal, od razu juz mialam w glowie to, ze my sie nigdy tego slubu ani dziecka nie doczekamy.
Dzis zabral mnie na długi spacer, pogadalismy od serca, nawet sie bzyknelismy na lonie natury[emoji23][emoji3]
I od razu czuje sie jak nowo narodzona[emoji7][emoji23]

Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom

A nie macie tam jakiegoś psychologa?może jakaś korespondencja z psychologiem on line ? Podpowie jak ustawić głowę coby żyć normalnie hmm ... nie ma ludzi idealnych,nie jesteśmy robotami ale musimy sobie pomagać i ułatwiać... twojemu m też pewnie nie jest latwo ale on jest tylko człowiekiem i mimo wszystko mamy swoje granice ...pomysl kochana o tym bo szkoda zdrowia ... wiem co mówię [emoji6]

Wysłane z mojego SM-A510F przy użyciu Tapatalka
Holendrzy pewnie mają lekarzy od tego. Ja się nie dogadam. Ale oni to specyficzny naród. Nic pożyjemy zobaczymy...

"Cierpliwość może i jest gorzka, ale jeśli Ci jej starczy, jej owoce będą słodkie i pachnące..."

A jak Twój zareagował na nowego psiapsiela ?:D

Powiedział,ze za duży [emoji23][emoji23] wczoraj wieczorem go podzioba£ ahahha
Dziś rano stwierdził,ze jednak ładny
W ogole ja miałam dwie papużki takie jak Dorcia znalazła tylko ze jak byłam w Polsce to mato£ wypuścił je i zapomniał pozamykać okna[emoji23][emoji23]
Juz drugi tak zrobił no ale co , to przecież facet

oar843r80zp6bzlz.png

inviato dal mio iPhone utilizzando Tapatalk

reklama
Do góry