• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

U nas od niedzieli jest taki skwar, ze mam już dość. Jeszcze ta @ wszystko mnie wkurza, boli i rzygac mi sie chce. Topie sie w samych gaciach.

reklama
Byłam u lekarza , u mnie antybiotyk - oczywiście DUOMOX najlepiej leżeć w łóżku - pić mleko z miodem lub herbaty dużo z cytryną . Lekarz stwierdził , że 3 dni zapewne się tak przemęczę zanim lek zacznie działać - skąd się wzięło ? z alergii . Pytał się czy byłam u tego alergologa bo mi skierowanie wypisywał , jak mu powiedziałam , że termin mam na 26go to się za głowę chwycił i stwierdził , że mnie podziwia , że tak długu daje radę ... No ale co ja za to mogę jak takie terminy ?więc u mnie cierpienia ciąg dalszy...
Teściowa ma mi po małą przyjechać i zabrać na trochę to odpocznę trochę - choć danie jej dziecka to dla mnie ból .
Oczywiście martwię się o małego ... :(
Jutro mam gina .

Kurde kobieta to ma życie , jak nie miesiączka to zawsze coś a już w ciąży to masakra :/
Bum kuruj sie, odsypiaj dużo w dzień chociaż jak dasz radę .
I może faktycznie inhaluj sie. Małemu nic nie będzie [emoji5][emoji8]

16udqqmz5v3uqon5.png

inviato dal mio iPhone utilizzando Tapatalk

reklama
Dziewczyny, czy któraś z Was korzysta z programu z gwarancją zarodków w INVIMEDZIE? Ja chciałabym podejść, mam wskazanie do ivf z kd, mają teraz zniżkę 2 tysiące na tą procedurę. Chciałabym zapytać Was, czy któraś z Was ma wiedze na ten temat. Głównie chodzi mi o to, jak wygląda cały zabieg, i czy ta zniżka jest już od początku czy na końcu oddają kasę w ramach jakiś badań itd. Dziękuję, ale jestem świeża w temacie.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry