Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Wspolczuje wiem co czujesz dlatego od tej pory uzywam tamponow ob pro confort normal do tego dwie tabetki ibupromu i zapominam ze mam @Moja wlasnie trafiła na największy skwar żeby mnie wykończyć i dobić [emoji53]
Nie wiem kochana ja dopiero jestem na etapie iuiDziewczyny, czy któraś z Was korzysta z programu z gwarancją zarodków w INVIMEDZIE? Ja chciałabym podejść, mam wskazanie do ivf z kd, mają teraz zniżkę 2 tysiące na tą procedurę. Chciałabym zapytać Was, czy któraś z Was ma wiedze na ten temat. Głównie chodzi mi o to, jak wygląda cały zabieg, i czy ta zniżka jest już od początku czy na końcu oddają kasę w ramach jakiś badań itd. Dziękuję, ale jestem świeża w temacie.
Co tam porabiaszDziewczyny trzymam kciuki za egzaminy![]()
Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom
Walczę z bólem brzucha od 4 godzin...już wzięłam dwie nospy ....Co tam porabiasz
Bardzo cie boli? Jesli bardzo to jedz na ipWalczę z bólem brzucha od 4 godzin...już wzięłam dwie nospy ....
Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom