reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
Nuria No nie mam ..
Żal mi było widać 40euro na sukienkę która założę tylko raz..mąż i tak wydal wczoraj na mnie prawie 90€ na wygodne ciuszki bo zaczynam puchnąć jak prosiaczek [emoji86][emoji241][emoji241][emoji241]

16udqqmz5v3uqon5.png

inviato dal mio iPhone utilizzando Tapatalk

Nuria No nie mam ..
Żal mi było widać 40euro na sukienkę która założę tylko raz..mąż i tak wydal wczoraj na mnie prawie 90€ na wygodne ciuszki bo zaczynam puchnąć jak prosiaczek [emoji86][emoji241][emoji241][emoji241]

16udqqmz5v3uqon5.png

inviato dal mio iPhone utilizzando Tapatalk
Dziewczyny Wy też się zaczynacie bardziej pocić ?

Ja tez ale sie nie odzywam[emoji4]przeczytalam to pytanie tej dziewczyny o sex,noz ja pier....co za tepota.
I w ogole tydzien po ,sexy....ja po poronieniu grzecznie czekalam na opinie lekarza czy moge a ta tu po tygodniu hula[emoji849][emoji41]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Ja tez ale sie nie odzywam[emoji4]przeczytalam to pytanie tej dziewczyny o sex,noz ja pier....co za tepota.
I w ogole tydzien po ,sexy....ja po poronieniu grzecznie czekalam na opinie lekarza czy moge a ta tu po tygodniu hula[emoji849][emoji41]

Gdzie dopiero po 14dniach po cc ściągany jest szew [emoji52]

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171]
Lenka 24.09.2014 [emoji254]
Mikołaj 2.10.2017 - 25t6d [emoji594]

Ja tez jestem, ale glownie czytam. Jestem wykończona po weekendzie na wsi [emoji12]

reklama
Ja znam osobe ,chodzilysmy do przeciwnych klas w gimnazjum ,ktora do momentu porodu nie wiedziala ,ze jest w ciazy! Maly urodzil sie jakos rowny rok po tym jak ona urodzila corke,dowiedziala sie jak zaczela rodzic (szok) ,nie wiem jak kobieta moze nie czuc ruchow ,tym bardziej ,ze zna juz to uczucie.
Podwjrzewam ,ze ona wyznawala zasade ,ze skoro karmi to nie zajdzie.
Swoja droga to taka troche patola,nie wiem jak mozna sie nie zorientowac ,ze okresu nie ma,no chyba ,ze on nawet nie zdazyl wrocic po porodzie a ona uznala ,ze skoro karmi to na pewno dlatego hahah maskara.
Fajny szok,siedzisz sobie a tu nagle porod[emoji23][emoji849]

Do góry