Wonderful
Fanka BB :)
o jejPodnioslam karton z zabawkami młodego i coś mi walnęło w kręgosłup...sram z bólu i pachwiny ciągną,ledwo chodzę...nosz do uja zawsze coś :/
Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
o jejPodnioslam karton z zabawkami młodego i coś mi walnęło w kręgosłup...sram z bólu i pachwiny ciągną,ledwo chodzę...nosz do uja zawsze coś :/
Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom
Nie mam sily ogarnelam to co musialam a m robi obiad.O masakra, leż w łóżku jak możesz i się relaksuj![]()
Ja juz nie licze pojde we wtorek do lekarza z poradni leczenia nieplodnosci i poprosze o skierowanie na laparoskopie potem zobacze co dalej w czwartek mam endo wiec bede miala duzo badanLusia biednamnie tez to pewno na dniach czeka.A no u mnie 5cs sie konczy zaraz pewno 6 zaczne.
Dzis na kacu po wczorajszych urodzinach tylko aie modle zeby dziewczyny nie wydawaly glosnych i piskliwych dzwiekow bo mi glowe rozsadzi.
W kielcach zawsze wieje u nas to normaWitajcie
Wszystkim jubilatkom wszysykiego naj najlepszego
Spełnienia wszystkich marzeń, tych wypowiedzianych głośno i tych nie wypowiedzianych wcale [emoji253][emoji253][emoji253][emoji253][emoji253][emoji253]
U mnie dni płodne się zbliżają [emoji16]
Na szczęście dziś czuje się już dużo lepiej, ale coś mąż marudzi że go gardło boli [emoji52]
U nas dziś pogoda do bani, zimno i wieje jak na dworcu w Kielcach [emoji12][emoji12][emoji12]
Idę z Młodą na 16 do kina, uwaga, na .....Smerfy [emoji23][emoji23][emoji23]
"Na najważniejszych skrzyżowaniach życiowych nie stoją żadne drogowskazy "
Wiem, bo się w Kielcach wychowałam. [emoji16][emoji16][emoji16][emoji16]W kielcach zawsze wieje u nas to norma
Jego wyniki sie poprawily gorzej u mnie tsh skacze moja owulka bez lekow to katastrofa drozne ale ze zrostami jajowody nie mam hormonow w normie dlatego ide do endo mam problem z okresami sa za krotkie bolesne wiec dlatego laparoskopia wchodzi w greLusia a może warto się skupić na mężu też i zbadać znowu jego nasienie. Pewnie tu jest problem większy bo skoro jajowody masz drożne, owu występuje, tsh już w normie a tyle czasu ciąży nie ma to pewnie plemniki marne. U mojego tak było niestety i wystarczyły 3 miesiące z profertilem i się udało.
U mnie też dziś zimno i bardzo dobrze:-)