reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
aga ja mam aktualnie 20dc ;)

No ja zamówiłam tych niebieskich też 30 i jeszcze 6 mi zostało , żeby szybko zużyć robię dwa dziennie [emoji23]

Tynka przynajmniej się nie zmarnuja :)

Co tam u reszty kochane ?
Jak się czujecie , co robicie?
Tęczowa hop hop ?
karola a ty co tam w domu i się nie odzywasz :D

Kuzde mój zwierzyniec dziś od południa głodny chodzi koty zarcia zero , pies ma ostatnią miche oby rano im przyjechało bo mi zamiaucza się ma śmierć[emoji14]

hej hej :) witam się wieczornie.
Ja byłam dziś u szwagierki i podróż powrotna mnie zmordowała. Było gorąco, pełno śmierdzących ludzi i mnie muliło. Już wolałabym zwymiotować niż mieć to dziwne przeszywające uczucie nadciągającego pawia...bez pawia :D

tęczowa ooo fuuu ...
Wcale się nie dziwie ze mulilo ..
A jak się czujesz , tą wizytę w końcu umowilas na kieedy ? :)

tęczowa no to super , jeszcze 4 dni :)
Kuzde ledwo słońce wyszło i już wali co to będzie jak jeszcze w lato do tego pot dojdzie feee wolę nie myśleć[emoji14]

reklama
jak tak dalej pójdzie to nie będę autobusami jeździć, bo idzie umrzeć. Ja zawsze miałam wyczulony węch, ale teraz to każdy smród wyniucham :D

Do góry