Wonderful
Fanka BB :)
Tak idę na usg pewnie za parę dni. Muszę się umówić. [emoji6]I po @ masz iść pewnie na usg.
Trzymam kciuki by torbieli juz nie bylo [emoji110][emoji110][emoji110]
Napisane na LG-K220 w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Tak idę na usg pewnie za parę dni. Muszę się umówić. [emoji6]I po @ masz iść pewnie na usg.
Trzymam kciuki by torbieli juz nie bylo [emoji110][emoji110][emoji110]
Dziękować [emoji8][emoji8]Kciuki niunie![]()
Umówiła się już na usg ?Dziękować [emoji8][emoji8]
Będę się umawiać tylko czekam na @ bo mam iść na koniec @ ale w sumie i tak mam tylko piątek wolny, wiec zobaczymy.Umówiła się już na usg ?Czy ja mam zadzwonić ?
![]()
To już odstawilas anty?Będę się umawiać tylko czekam na @ bo mam iść na koniec @ ale w sumie i tak mam tylko piątek wolny, wiec zobaczymy.
Tak w niedzielę wzięłam ostatnią, więc @ powinna być zarazTo już odstawilas antyk?
Mnie już cyc naparza i ćmi dół... godzina zero wybije w weekend [emoji23]Tak w niedzielę wzięłam ostatnią, więc @ powinna być zaraz
Anula mnie tez juz dzis cycki bolą [emoji58]Mnie już cyc naparza i ćmi dół... godzina zero wybije w weekend [emoji23]
To się chyba nigdy nie skończy [emoji23]
Wysłane z mojego SM-A510F przy użyciu Tapatalka