SOSENKA90
Fanka BB :)
Super baw się dobrze i nie myśl o niczym, wypij troszkę, poszalej [emoji3][emoji485][emoji485]
Napisane na LG-K220 w aplikacji Forum BabyBoom
[emoji8][emoji8]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Super baw się dobrze i nie myśl o niczym, wypij troszkę, poszalej [emoji3][emoji485][emoji485]
Extra dobrze, że podzialane. Trzymamy kciuki i czekamy niecierpliwie na testowanie. [emoji3]hejka kobietkidzisiaj 16dc, bol jajnikow bardziej lewego, gesty ciagnacy sie przezroczysty sluz( chyba owulacyjny) działania były i na pewno beda wiec mam nadzieje ze w tym cyklu sie uda
![]()
Teraz przez ile dni powinny byc staranka?Extra dobrze, że podzialane. Trzymamy kciuki i czekamy niecierpliwie na testowanie. [emoji3]
Najlepiej jeszcze z 3 dni po owu jak wiesz kiedy była bo zawsze może się przesunąćTeraz przez ile dni powinny byc staranka?
Oj kurczę może to plamienia.Melduje że chyba @ zawitała... ale jeszcze nie jestem pewna [emoji23]
Nigdy nie rezygnuj z tego o czym nie potrafisz przestać myśleć .... [emoji188][emoji177][emoji271]
A nie [emoji4] mowilam że przyjdzie [emoji6] ja już tak znam swój organizm że nie ma.mocnych [emoji41] ....Oj kurczę może to plamienia.
Pewnie głowa do góry jest plan to można działaćA nie [emoji4] mowilam że przyjdzie [emoji6] ja już tak znam swój organizm że nie ma.mocnych [emoji41] ....
Ale są plusy tego cyklu hehe ... wysłałam smsa do doktorki , zakupie jutro clo i jadę z koksem [emoji6]
Nigdy nie rezygnuj z tego o czym nie potrafisz przestać myśleć .... [emoji188][emoji177][emoji271]