Wonderful
Fanka BB :)
Zdrówka. [emoji6]Oba
Idę spać. Dzieci mi sprzedały jakieś paskudztwo. Im już przeszło a ja się męczę. Gripex nie działa a ja zdycham.
Napisane na LG-K220 w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Zdrówka. [emoji6]Oba
Idę spać. Dzieci mi sprzedały jakieś paskudztwo. Im już przeszło a ja się męczę. Gripex nie działa a ja zdycham.
Szybkiego powrotu do zdrowia życzę [emoji110]Oba
Co tam kupiłaś ciekawego? [emoji4]A ja wlasnie zrobilam zapas suplementow na stronie gemini [emoji16]
I kupilam testy owu na allegro, mam badzieje ze tym razem przyjda takie jak trzeba [emoji4]
Kupilam inofem dla mnie i parenton dla meża. Takie mi polecila ginka, ale czy podziałaja okaze się za jakis czas [emoji4]Co tam kupiłaś ciekawego? [emoji4]
Napisane na HTC One A9s w aplikacji Forum BabyBoom
Super faszerujcie się. [emoji16]Kupilam inofem dla mnie i parenton dla meża. Takie mi polecila ginka, ale czy podziałaja okaze się za jakis czas [emoji4]
A Mąż ma problemy z nasieniem czy to tak profilaktycznie? Bo szukam czegoś dla mojego [emoji4]Kupilam inofem dla mnie i parenton dla meża. Takie mi polecila ginka, ale czy podziałaja okaze się za jakis czas [emoji4]
No mąż juz łyka ten parenton bo mo ginka dala " probke" [emoji4]Super faszerujcie się. [emoji16]
Napisane na LG-K220 w aplikacji Forum BabyBoom
Poki co profilaktycznie ale przy poprzednich staraniach mial roznie z nasieniem.A Mąż ma problemy z nasieniem czy to tak profilaktycznie? Bo szukam czegoś dla mojego [emoji4]
Napisane na HTC One A9s w aplikacji Forum BabyBoom