Wonderful
Fanka BB :)
Dziękuję. A jak u Ciebie jakieś postępy w leczeniu?Gratuluje jeszcze raz.
Mnie dziś góra jutro zaleje
![]()
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na LG-K220 w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Dziękuję. A jak u Ciebie jakieś postępy w leczeniu?Gratuluje jeszcze raz.
Mnie dziś góra jutro zaleje
![]()
Dziękuję. A jak u Ciebie jakieś postępy w leczeniu?
Napisane na LG-K220 w aplikacji Forum BabyBoom
Nie trać nadzieji !Ostatnio to temat tabu u mnie wiec nie chce o tym mówić. Jestem na tym samym etapie....
![]()
Rozumiem przykro mi, że wszystko stoi w miejscu.Ostatnio to temat tabu u mnie wiec nie chce o tym mówić. Jestem na tym samym etapie....
![]()
Nie trać nadzieji !
Jeszcze chwilę na Ciebie zaczekam ,a potem jeszcze chwilę ... I każdą kolejną tez zaczekam !... [emoji188][emoji177][emoji271]
Nie znam Twojej historii, ale właśnie oglądam "in vitro czekając na dziecko " i tam pokazują że wszystko jest możliwe [emoji4]Ja już jestem bez nadziei. Zajście w ciąże jest nierealne
![]()
Nie znam Twojej historii, ale właśnie oglądam "in vitro czekając na dziecko " i tam pokazują że wszystko jest możliwe [emoji4]
Napisane na HTC One A9s w aplikacji Forum BabyBoom
Czyli opcja jest !Ja już czekam tylko i wyłącznie na in vitro
![]()
No i super jest wyjście. Będzie dobrze. Trzymam [emoji110][emoji110]Ja już czekam tylko i wyłącznie na in vitro
![]()