reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

tęczowa: miło, że wpadłaś :) To trochę zostaniesz w PL :) A co do prezentu to podoba mi się pomysł z albumem, bardzo taki sentymentalny i ładna pamiątka. A tak poza tym to jakaś klasyka: ubranko, kocyk, pluszak, klocki, konik na biegunach, książeczka, zabawki edukacyjne, puzzle, ładna pościel...

xbum: uwielbiam szpinakową :D A robisz ze świeżego czy mrożonego?

parplu: to dobre wieści odnośnie antydepresantów.

anula: u mnie test/beta będzie dopiero po terminie @, nie wcześniej :) hahaha mówisz, że nie zrobisz? A nie korci cię? Bo mnie np. wcale :)

reklama
tęczowa: miło, że wpadłaś :) To trochę zostaniesz w PL :) A co do prezentu to podoba mi się pomysł z albumem, bardzo taki sentymentalny i ładna pamiątka. A tak poza tym to jakaś klasyka: ubranko, kocyk, pluszak, klocki, konik na biegunach, książeczka, zabawki edukacyjne, puzzle, ładna pościel...

xbum: uwielbiam szpinakową :D A robisz ze świeżego czy mrożonego?

parplu: to dobre wieści odnośnie antydepresantów.

anula: u mnie test/beta będzie dopiero po terminie @, nie wcześniej :) hahaha mówisz, że nie zrobisz? A nie korci cię? Bo mnie np. wcale :)
No właśnie o dziwo nie i zrobię wszystko co w mojej mocy coby wytrwać :) .... dużo pracy dziś ?

Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka

Anula no widzisz fb zacofane [emoji12]

Paraplu dziękuje , mała ucalowana od forumowej ciotki [emoji8] no antybiotyk się skończył mam nadzieję , że kaszel ucichnie [emoji6]

Lux kciukasy za wizyte &&&&
To już dziś usłyszysz
serduszko [emoji179]

Jugo z mrożonego haha ze świeżego nie umie [emoji16] z jajeczkiem i ziemniczkami [emoji4]

anula: pracy tak średnio, ale tak kombinuję, żeby sobie przerzucić na następny tydzień :p Mój wtedy wybywa z domu na kilka dni to będę miała dużo wolnego czasu :) No to powodzenia z tym postanowieniem :D

xbum: ja też częściej jem mrożony :)

Szczerze to ja bym mogla poczekac z tymi 2 kreseczkami jesli by to tylko spowodowalo, ze Wy zaciazycie pierwsze. Bo tak to powinno wygladac! Jakas kolejka kurcze powinna obowiazywac a nie jedna czeka 5 lat a druga ma wpadke.
To strasznie nie fair. Ale jestem pewna, ze kazda z nas doczeka sie slicznego zdrowego dzidziusia :) nie wazne czy naturalnie, czy in vitro czy adopcja. Dziecko to dziecko :)

Czytalam juz wczesniej o tym leku, wiedzialam ze jedt bezpieczny. Inaczej bym sie nie starala o dziecko w trakcie brania go. Jedyny problem dotyczy 3 trymestru i do tego czasu najlepiej go odstawic.
Dlatego bez spinki mam zmniejszac dawke i informowac jak sie czuje :)
Boje sie odstawienia bo na prawde czuje sie na tym leku rewelacyjnie.

Aa zapomnialam...Lux...cholercia dzisiaj wizyta!!!! 3mam kciukasy!!! Od razu pochwal sie nam jak wyjdziesz z gabinetu :)
Ajajajaj nie moge sie doczekac wiadomosci od Ciebie ! :)

Szczerze to ja bym mogla poczekac z tymi 2 kreseczkami jesli by to tylko spowodowalo, ze Wy zaciazycie pierwsze. Bo tak to powinno wygladac! Jakas kolejka kurcze powinna obowiazywac a nie jedna czeka 5 lat a druga ma wpadke.
To strasznie nie fair. Ale jestem pewna, ze kazda z nas doczeka sie slicznego zdrowego dzidziusia :) nie wazne czy naturalnie, czy in vitro czy adopcja. Dziecko to dziecko :)

Czytalam juz wczesniej o tym leku, wiedzialam ze jedt bezpieczny. Inaczej bym sie nie starala o dziecko w trakcie brania go. Jedyny problem dotyczy 3 trymestru i do tego czasu najlepiej go odstawic.
Dlatego bez spinki mam zmniejszac dawke i informowac jak sie czuje :)
Boje sie odstawienia bo na prawde czuje sie na tym leku rewelacyjnie.
wiesz jakie ja mam zdanie na ten temat? ze kazda zajdzie kiedy bedzie jej to dane, i to prawda i sie sprawdza, widocznie Bog ma jakis plan w tym, ze jedna czeka miesiac a druga 5 lat, widze po sobie, bo niby czemu wtedy dlugo nie moglam zajsc z teraz nagle trzeci cykl i juz? zobacz w pierwsza ciaza w 6 cyklu zaszlam, potem rok i nic..teraz trzeci cykl i bum, jaki szok! ciaza!

wiesz jakie ja mam zdanie na ten temat? ze kazda zajdzie kiedy bedzie jej to dane, i to prawda i sie sprawdza, widocznie Bog ma jakis plan w tym, ze jedna czeka miesiac a druga 5 lat, widze po sobie, bo niby czemu wtedy dlugo nie moglam zajsc z teraz nagle trzeci cykl i juz? zobacz w pierwsza ciaza w 6 cyklu zaszlam, potem rok i nic..teraz trzeci cykl i bum, jaki szok! ciaza!

Hehe ja tam mam zawsze utopijna wizje swiata :) gdzie wszyscy maja i dostaja po rowno :)

reklama
Do góry