• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Arte zdrówka... już od rana dzialacie ? A nie od piątku?

Jeszcze chwilę na Ciebie zaczekam ,a potem jeszcze chwilę ... I każdą kolejną tez zaczekam !... [emoji188][emoji177][emoji271]

Działanie mamy 12h po zastrzyku i 24h po zastrzyku czy jakoś tak albo te drugie 36 już nie pamietam

km5shdge62j98pnh.png

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Anula kiedy idziesz na usg?
Ktory masz dzien cyklu?

"Mała nadzieja to ta, która wciąż się zaczyna."
Maniuś jutro mam monitoring ... będzie to 11dc -kurcze strasznie mi się ciagnie... więc myślę że iui w poniedziałek jakoś... no i to ostatnia póki co o przerwa będzie dłuższa że względu na mlodego ... chociaż na dzień dzisiejszy moje libido to -500 , wogole nie mam weny

Jeszcze chwilę na Ciebie zaczekam ,a potem jeszcze chwilę ... I każdą kolejną tez zaczekam !... [emoji188][emoji177][emoji271]

Maniuś jutro mam monitoring ... będzie to 11dc -kurcze strasznie mi się ciagnie... więc myślę że iui w poniedziałek jakoś... no i to ostatnia póki co o przerwa będzie dłuższa że względu na mlodego ... chociaż na dzień dzisiejszy moje libido to -500 , wogole nie mam weny

No to trzymam kciuki Słonce [emoji110][emoji110]
Wyobrazam sobie ze nerwy obnizyly Ci libido
Ale w sumie do iui libido niepotrzebne [emoji6]
O ktorej masz jutro to usg?

No to trzymam kciuki Słonce [emoji110][emoji110]
Wyobrazam sobie ze nerwy obnizyly Ci libido
Ale w sumie do iui libido niepotrzebne [emoji6]
O ktorej masz jutro to usg?

A o 19 dopiero [emoji6]

A o 19 dopiero [emoji6]

Osz kurde. Caly dzien czekania [emoji12]
Ide jutro z mezem do kina na 20 to moze zdaze zobaczyc jak sytuacja u Ciebie [emoji16]

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry