Wonderful
Fanka BB :)
O jej [emoji15]Witam się w 1 dc@ mnie w nocy zaskoczyła, przynajmniej o 2 czy 3 dni za wcześnie. No ale trudno, miesiąc przerwy od leków i w kolejnym cyklu będę walczyć od nowa.
![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
O jej [emoji15]Witam się w 1 dc@ mnie w nocy zaskoczyła, przynajmniej o 2 czy 3 dni za wcześnie. No ale trudno, miesiąc przerwy od leków i w kolejnym cyklu będę walczyć od nowa.
![]()
Przykro mi [emoji17]Witam się w 1 dc@ mnie w nocy zaskoczyła, przynajmniej o 2 czy 3 dni za wcześnie. No ale trudno, miesiąc przerwy od leków i w kolejnym cyklu będę walczyć od nowa.
![]()
miejmy nadzieję że to nie na okres te wycieczki do toaletyU mnie nie zaczelo chodzenie do toalety co 5 min i sprawdzanie czy to już @ czy jeszcze jest nadzieja [emoji16] w sobotę niby mam robić test [emoji848]
Życzę Ci byś się miło zaskoczyłaU mnie nie zaczelo chodzenie do toalety co 5 min i sprawdzanie czy to już @ czy jeszcze jest nadzieja [emoji16] w sobotę niby mam robić test [emoji848]