• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Kobieto jak w dolnej granicy! Przecież to są bardzo dobre wyniki :) Lekarze uważają, że jak jest 4% to jest dobrze i to jest norma. A powyżej 4% można gratulować!!!
A to super, dziękuję za wyjaśnienia. Dziś rano dostaliśmy wyniki i jeszcze nie zdążyłam zasięgnąć opinii u lekarza, a nie wiem jakie są statystyki u innych panów:). Czyli problem jest po mojej stronie. Jutro hsg więc może przepchną co trzeba i może w końcu się uda. Trochę się obawiamy działać w tym cyklu

reklama
Witam jestem tutaj nowa, taki świeżaczek [emoji1] Pierwszy cykl starań za mną, staraczka z niedoczynnością tarczycy

Ja wam powiem dziewczyny, że mam dziwną sytuację i trochę się zdołowałam bo tak dla siebie po pierwszym cyklu starań z ciekawości zrobiłam 2 testy różnych firm i pierwszy wyszedł tak, że była kontrolna kreska a druga ledwo widoczna, bardzo słaba, na drugi dzień drugi test innej firmy i negatywny[emoji852]

Ja wam powiem dziewczyny, że mam dziwną sytuację i lotrochę się zdołowałam bo tak dla siebie po pierwszym cyklu starań z ciekawości zrobiłam 2 testy różnych firm i pierwszy wyszedł tak, że była kontrolna kreska a druga ledwo widoczna, bardzo słaba, na drugi dzień drugi test innej firmy i negatywny
emoji852.png
Kiedy robiłaś te testy? Może tak być że stężenie Hcg jest jeszcze niskie i dlatego słaba kreska, a 2 test jest mniej czuły i dlatego nic nie pokazał.

Jutro i tak robię kontrolne badania tarczycowe więc może sprawdzę bete, może jednak coś się zadziało [emoji4][emoji4]

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry