Na betę skoczę jutro po pracy jeśli wyjdzie coś na teście dziś po południu lub rano@Moni2791 jeszcze co do duphastonu. Jeśli beta potwierdzi ciąże to nie odstawiaj tabletek, najlepiej skonsultuj z lekarzem, ale myślę, że nadal powinnaś brać.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Na betę skoczę jutro po pracy jeśli wyjdzie coś na teście dziś po południu lub rano@Moni2791 jeszcze co do duphastonu. Jeśli beta potwierdzi ciąże to nie odstawiaj tabletek, najlepiej skonsultuj z lekarzem, ale myślę, że nadal powinnaś brać.
Taki cień na teście i to przed terminem @ to fajnie. Trzymam kciuki żeby się udałoNo właśnie z tym ciężko ,wydaje mi się, że się nie udało, bo było mało starań a kreski z góry praktycznie nie widać tylko pod kątem ale zobaczymy ,może po pracy powtórzę choć nie wiem czy jest sens po południu
Moni jak dla mnie to jest ciążaZrobiłam teraz normalny apteczny test
Super krecha. Trzymam kciuki za bete. [emoji110][emoji110]Zrobiłam teraz normalny apteczny test
To musi być "TO" Gratuluję.Zrobiłam teraz normalny apteczny test
Kobieto jak w dolnej granicy! Przecież to są bardzo dobre wynikiDziewczyny mamy wyniki badania mężanormozoospermia. Morfologia- prawidłowe plemniki 8,57% (norma powyżej 4%) czyli raczej w dolnej granicy, może się mylę, co o tym myślicie?