Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Zyje kochana nadrabiam wasze posty powoli ja juz po owulce wiec czekam na @ pojawi sie 27 jak w zegarku po lutce faze lutealna mam 14 dni jak w zegarku 3 dni po odstawieniu lutki zawsze. lekarka kazala mi testowac dzien po odstawieniu lutki bo zaszalelismy troche nawet dzisiaj zupelny spontan szczerze to nawet nie wiem ktory mam dzien cyklu gratuluje zaaciazonymDzień dobry laski,
nessi: mnie też tak wywaliło, ze czuję się tak, jakbym połknęła piłkę :/ I to plażową w rozmiarze xxxl! Jaki dzisiaj plan w pracy? Dużo roboty? Znowu odliczasz do czwartku?
kruczyca: podobieństwo jest, ale to zwykle własnie ludzie z zewnątrz widząNo to jak Nadia was myli (nawet ze słyszenia) to jest cos na rzeczy z tymi siostrami
Świeży, jeszcze lekko ciepły chlebek, masełko i trochę soli...miodzio!
xbum: jak tam żołądek? Nadal muli? Irlandzckie masło? Coś w stylu Kerrygold? Kiedyś jadłam i takie bardzo fajne mleczne było
anula: jak nocka i młody?
lux: a gdzie ciebie wcięło kochana? Jak samopoczucie?
karola: jak się czujesz? Jak po weekendzie? Szybkiej i bezbolesnej wizyty w laboratorium
oleczka: powodzenia na prenatalnychO której masz wizytę? Daj nam znać jak będziesz po. &&&&&&&&
luska: jak się czujesz? Wracasz do sił?
moniusia: zaglądasz do nas jeszcze?
Meldować się poniedziałkowo laski, bo już prawie 8
U mnie od rana leje, szaro i tak brudno na zewnątrz, że nie chce się wychodzić...
Udanego dnia dziewczyny.