• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
Jestem i ja.
Jugo ide standardowo na 11. U nas też słońce ale gorąco nie jest ;) za to ja mam takie uderzenia gorąca. Mimo że nie za dobrze się czuje to mnie nosi do roboty bo namowilam K na małe przemeblowanko a jeśli o takie rzeczy chodzi to ja bym już natuchmiast to robiła, wymysle sobie coś i robię nawet jak to pozna noc:D ale wiadomo że nie będę się szarpać z meblami i K krzyczy że jak ruszę coś o milimetr to mnie zwiaze i powiesi przy suficie żebym niczego nie dotknęła ;) no ale muszę trochę pierdół ogarnąć których nazbieralam w panienstwie, oddajemy biurko i nasz teraźniejszy tapczan więc sobie dziś siądę i sprzatne powoli.

Napisane na GT-I9195 w aplikacji Forum BabyBoom

Dzień dobry , tyle napisałam i mi się skasowalo buuuu! [emoji35]

Zaraz napisze , tylko muszę coś sprzatnac , taka niespodzianka dziś [emoji48]
1464936400279.jpg

Załączniki

• 1464936400279.jpg
    1464936400279.jpg
    86,5 KB · Wyświetleń: 284
Jugo a co do tych drożności , to mam nadzieję, ze cie ominie [emoji4]
Jak dziś jajniki ?
Do wody całe szczęście dostępu nie miała , a wczoraj sobie ładnie matka posprzątala ...

Karola miłego podgladania ! [emoji9]

Anula znów tworzysz pudeleczka ? [emoji4]

Kruczyca kciuki za bete ! [emoji8]

Umnie pogods nie zaciekawa...

Ale sie wku*wilam!
Moj K zabral przez przypadek moje klucze do auta i do domu. Napisalam swojej klientce, ze nie mam kluczy i nie mam jak przyjechac i ze moge jutro byc. To ta do mnie zebym juz nie przyjezdzala i ze rezygnuje ze mnie skoro nie przychodze do pracy. No ku*wa nie zlewam pracy tylko nie mam jak do niej przyjechac! I chce poswiecic jedyny wolny dzien czyli sobote aby do niej przyjechac a ta strzela focha! Jeszcze zeby to byla jakas zajeta osoba ktora musi sobie mnie wpisac w napiety grafik a to stara baba na emeryturze, siedzaca calymu dniami w domu. Wkurzylam sie!!!

8tc [emoji7]

Jugo ja mam monitoring w poniedziałek na 18 [emoji16]
6.06 cos pokickalam , weekend ma nieczynne w ogóle on ino 3 razy w tygodniu otawrte ma [emoji6]
Byłam w 11dc , a teraz będzie 18dc , więc to będzie ciekawe...
Może wczoraj cos tam się wydarzyło u ciebie [emoji4]

reklama
Hej hej:-)

Jakieś fatum nade mną wisi. Wczoraj jak wracałam ze szkoły pękła obejma na wydechu i pół drogi rura wisiała. Dobrze ze się nie urwala bo następne auto do większej naprawy by bylo A tak tylko dzisiaj auto niedostępne. Ech..

Otworzyłam drzwi balkonowe i w powietrzu unosi się mój ulubiony zapach skoszonej trawy. Do tego mam mega faze na kiszone ogórki[emoji12]

Wizyta dziś na 14.30. Już mam stresa.

Jugo, to ja mocno trzymam kciuki żeby si tego hsg nie doszło. Jeśli jednak dojdzie to żeby było szybko owocne[emoji4]

Bum, no to szykuje Ci się mała kuchareczka. Będzie Ci ciasta piekła[emoji4]

Kruczyca, niech beta pięknie przyrasta i kropek rośnie w sile[emoji4]

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry