• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Karola, Anula będzie cudnie u was na wizytach zobaczycie :)
Bum z małym poślizgiem ale oddana ;) zobaczymy co tam i czy cokolwiek.
Lusia super ze juz w domciu, zawsze to w domu lepiej. Mi nawet jak nic nie jest to w szpitalu się chora robie. Jakoś dziwnie na mnie działają ;) czekamy na wyniki :)

Napisane na GT-I9195 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Kruczyca nie agresywna , tylko ciągnie strasznie na smyczy ...
Nawet na automatycznej...
11kg waży , ale siłę ma , Lenka rośnie więc musi się nauczyć ładnie chodzić [emoji16]
Czasem po spacerze to aż barki bola ...
1464951320434.jpg

Załączniki

• 1464951320434.jpg
    1464951320434.jpg
    55 KB · Wyświetleń: 228
Bum moja nigdy się nie nauczyła chodzić na smyczy. Mimo szkolenia itp no nie da rady ręce wyrwane z barków :D za to jak idzie bez smyczy i bez kaganca sama się pilnuje nawet słowem się nie muszę odzywać. No ale ludzie sapia i w popłochu uciekają z dziećmi na drzewa :D

Kruczyca no co ty gadasz bez smyczy ok jest ?
No ja jej tu koło blokow nie puszczam pełno dzieci a ta jak ino zobaczy to od razu leci i nie reaguje jak sie ją woła ...
Nie wiem może myśli , ze to Lena ...
Teraz się fajnie ciepło robi to szkoda psa zostawić w domu jaak na spacer by mogła iść , ale niech nie ciągnie bo to serio masakra jest [emoji57]
A kolczatki jej nie kupie [emoji16]

Anula no podonie , na konia kantar działa to mam nadzieję , że na nią tez zadziała [emoji6]
Niestety zrezygnowała bym z obroży na kantarze ale polega to właśnie tak , że musi być podpieta tu i tu ....
Znów będę obgadana co ja temu psowi nie wymysle [emoji16]

No bez niczego sama obroza to anioł nie pies mimo że w centrum miasta mieszkamy i z bramy od razu na ulicę wychodzim :D moja kolczatki miała to chwila i zagubiona :D a jak stalysmy na przejściu na smyczy, zielone ja ide i coś mi lekko, patrze a tu smycz przegryziona i to te sznury grube z regulacją nie taśmy :D

reklama
Kruczyca co to za psiaka masz takiego sprytnego? [emoji16]
Ja w celu bezpieczeństwa psa , a wiem jaka jest postrzelona , wypuszczam ja tylko na polach ...
Sąsiadka mi kiedyś no wpusc tego psa niech polata sobie za blokiem , dużo osobą wydaje się jaka jestem śmieszna , ale prędzej czy później mi tam auto nie potraci psa [emoji6]

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry