• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Ja mam zwykłego mieszanca ;) w październiku skończy 15 lat ale wcale po niej nie widać ;D
1464953283-1d1mld.jpeg

Napisane na GT-I9195 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Kruczyca jaka fajna ! [emoji4]
To jak moja kundelus pospolitus [emoji16]
No nie wygląda jak na swój wiek , super wygląda [emoji8] [emoji190]
Ja tam lubię wszystkie psiaki [emoji3]

Kruczyca czekam na piękne wyniki :)

Karola kciuki będzie super ciekawe czy pokaże co ma między nóżkami[emoji14]
Jugo oby nie trzeba było tej drożności

Jula w końcu w domu :)

Xbumx to ma pomysły ta twoja cora[emoji14]

Ją właśnie siedzę na rehabilitacja z Zuzia :D wczoraj się z siostrą poklocilam tak na ostro że to było na tyle naszych kontaktów hmm trudno ... jutro jadę do mamy będzie mój brat także będzie można,na miło spędzić czas :D

Za tydzień już wesele a ja nadal z Zuzia kreacji nie mamy :D

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Myskalam ze kobity tylko bojowe ale mój na smyczy to już konkretny bohater :) za to jego bóstwem jestem ja :) tylko pancie kocha :) .....

Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka

Anula haaha no szefuncio ! [emoji4]
Śliczny [emoji7]

Kruczyca hahahhahaha domyslam się co to za psy , ale nie wiem czy dobrze myślę [emoji13]

Oleczka ja też mam często spiny z moją siostrą , ostatnio pól roku nie gadalismy , teraz znów jest ok [emoji16]
Ooo już tydzień , na pewno cos wymyslicie [emoji4][emoji4]

Hahaha no anula a kto psiakowi jesc daje [emoji16] choć ja to im jesc zawsze daje , wszystko przy nich robie a cały zwierzyniec do P ciągnie [emoji39]

reklama
Kruczyca wiesz co wszystko na raz się zebrało za dużo słów padło i tak wyszło ... za duzo by opowiadać :) przyjdą przyjdą tylko fakt jak juzz człowiek się przyzwyczaić że szybko wyniki to później szok jak jeszcze nie ma ;p

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry