• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
paraplu: ale babsko :/ Może wróci jej rozum i jeszcze się odezwie. Hmmm może nawet przeprosi?

xbum: aa już zmieniam w takim razie w kalendarzu :) No zobaczymy co tam wyhodowałaś przez tydzień :D Jak twarzowo pieseł wygląda!

karola: ale przeboje :| Ogórki zdrowe to jedz :D I trawę też wąchaj :D Teraz dobry czas, bo często koszą :D

anula: wychodzi na to, że po owu u mnie. Ale pięknie twój prezes pozuje :D

lusia: aaa to już w domku. I fajnie :)

oleczka: oj to jakoś poważnie się pokłóciłaś z siostrą. Może się szybko pogodzicie...Siostrzana więź dużo zniesie.

kruczyca: betka bardzo ładna, a progesteron faktycznie mógłby być trochę wyższy, ale nie panikuj, bo raz, że nie masz plamień, a dwa, że łatwo go suplementować. Poza tym we wczesnej ciąży norma progesteronu nie jest 40. Znajdź sobie ulotkę luteiny czy dupka i tam nawet napisane, że ciąża jest się w stanie utrzymać przy wartościach ok. 10 - 15. Poza tym można mieć progesteron 30 i mieć plamienia, a można mieć 10 i nic się nie będzie działo, bo będzie lepsza gospodarka tym hormonem. No i on pulsacyjne jest wydzielany, więc mogłaś trafić na ten dołek. Najlepiej progesteron oznaczać rano. Niemniej jednak zaczęłabym suplementować. Masz dupka albo lutkę?
Jugo nie mam nic

Napisane na GT-I9195 w aplikacji Forum BabyBoom

kruczyca: na spokojnie. Nic się nie dzieje przecież. Ciąża się rozwija, bo beta rośnie jak szalona i to jest najważniejsze. A dupka czy luteinę to i rodzinny może ci pewnie przepisać - jakbyś się nie dodzwoniła do ginekologa. Poza tym jak nie masz plamień, skurczy itp. to jest dobrze.

Kryczyca cudna beta! [emoji7] nic zlego sie nie dzieje to sie nie martw. Dostaniesz najwyzej dupka czy cus i bedzie cacy :)

A ja pokutuje za to, ze chcialam kawalek serniczka zjesc :( wiedzialam, ze moj zoladek odmawia przyjmowania slodkiego i miesa a i tak sie skusilam na ten serniczek bo tak ladnie pachnial i od ponad 3 godzin mnie mdli :(
Kuzwa jaka ja glupia jestem! Normalnie kiedys dostane nagrode Darwina za swoja glupote.

8tc [emoji7]

Poszłam do mojej kochanej apteki, powiedziałam jaka sytuacja pokazałem wyniki i dostałam opakowanie duphastonu. Powiedziała żebym brała sobie do poniedziałku po 2 a pozniej po jednej tabletce skoro nic prócz tych wyników się nie dzieje i jak coś będzie nie tak to jechać do lekarza. A póki co odpoczywać

Napisane na GT-I9195 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry