• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
Karola tak zagladalam tu i na listopadowki :D ale dobrze że u Was wsio ok :) mogę Ci odpowiedzieć na pytanie co że skierowaniem[emoji14]ją chodzę prywatnie i też od lekarza dostałam skierowanie i są to badania (USG) za darmo[emoji14]

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Bum, no prywatnie bo niestety nie znalazłam u siebie dobrego lekarza na NFZ, a szkoda. 1 lipca kolejna wizyta i to juz chyba będzie polowkowe. A na początku lipca jeszcze wybieram się na prenatalne. Może któraś z Was wie czy za prenatalne sie płaci mimo skierowania z prywatnego gabinetu?

Karola no jak na prywatne to ten sprzecior taki troszkę marny ma [emoji57] ważne ze z maluszkiem oki !
Na prenatalnych ci powie bez problemu [emoji6]

Karola cudo !! jak ten czas szybko leci :) normalne juz duży dzidziuś ale ci zazdroszczę :)

Bum a daj spokój ....usiadłam i mnie na sen zmulilo,zamknęłam na chwile oczy i odlot ... ale już się zebrałam w sobie i po lody byliśmy w sklepie :)

może coś ciekawego w tv dziś ??

Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka

Karola cudo !! jak ten czas szybko leci :) normalne juz duży dzidziuś ale ci zazdroszczę :)

Bum a daj spokój ....usiadłam i mnie na sen zmulilo,zamknęłam na chwile oczy i odlot ... ale już się zebrałam w sobie i po lody byliśmy w sklepie :)

może coś ciekawego w tv dziś ??

Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka
Harry Potter :D

Napisane na GT-I9195 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry