• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

a dajcie spokój .. walczę z dziadostwem ...niby myslalam ze lepiej ale wcale nie :( .... chyba trzeba iść spać .... u mnie był Skwar a teraz grzmi ..mm

Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka

reklama
Hej jakos nie mam weny na pisanie fajnie sluchac ze wasze maluszki rosna wspolczuje infekcji wiem co to znaczy bo sama nie dawno mialam klopot z infekcja mugovagin pomogl mi, ogarnelam chaupe ugotowlam umylam okna zalozylam siatki wiec komary goodbye[emoji5] pije piwko jabkowo gruszkowa pycha upal doskwiera a ja mam taki zalatany czas ze masakra

Anula a mi no jakoś przeleciał , tesciowa , szwagierka z dziecmi i szwagier z narzeczona byli posiedzieli i pojechali a ja właśnie małą usypiam [emoji6]
Jakoś dzisiaj ten dzień męczący był [emoji16]
Teścia nie było bo znów ciche dni mają a szkoda [emoji14]

Kurcze my z P dwa dni zero przytualnek a dzisiaj mam tyle śluzu płodnego , że masakra , więc nie może być to nic innego i nawet zero domieszki kremowego koloru , tylko ładny przezroczysty a to przecież nie mozliwe [emoji52]

Anula a mi no jakoś przeleciał , tesciowa , szwagierka z dziecmi i szwagier z narzeczona byli posiedzieli i pojechali a ja właśnie małą usypiam [emoji6]
Jakoś dzisiaj ten dzień męczący był [emoji16]
Teścia nie było bo znów ciche dni mają a szkoda [emoji14]

Kurcze my z P dwa dni zero przytualnek a dzisiaj mam tyle śluzu płodnego , że masakra , więc nie może być to nic innego i nawet zero domieszki kremowego koloru , tylko ładny przezroczysty a to przecież nie mozliwe [emoji52]

Oj to chatka była pełna ludzi ....

Eee bzyknij m co ci zależy :) .... a nóz coś tam tego przecież śluz płodny nie bierze się z nikąd a organizm lubi płatać figle ....

Anula no pełna ludzi była a przy tym pełna głowa słuchania [emoji16]

No będzie trzeba hahaha [emoji23]
No i pierwszy raz mam aż cały dzień , nooo ciekawe , ciekawe .. Dobrze ,że po jutrze monitoring .

A ty kiedyś jaki lekarz czy coś ? [emoji6]
Wie ktoś jeszcze o ciąży, czy tylko m na razie ? [emoji6]

reklama
Anula no pełna ludzi była a przy tym pełna głowa słuchania [emoji16]

No będzie trzeba hahaha [emoji23]
No i pierwszy raz mam aż cały dzień , nooo ciekawe , ciekawe .. Dobrze ,że po jutrze monitoring .

A ty kiedyś jaki lekarz czy coś ? [emoji6]
Wie ktoś jeszcze o ciąży, czy tylko m na razie ? [emoji6]

Ja w poniedziałek wizyta .... nie wie nikt tylko m i wy

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry